SARIVELİLER’DE 3. Z-KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPILDI

İlçemizde daha önce Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu, Civler Şehit Abit Orbay İlk ve Ortaokulu’nda açılan Z-Kütüphanenin 3.sü Göktepe İlkokulu’nda açıldı.

Z- Kütüphane yapımında Ülkemiz adına Kore savaşına katılan babası Ali DİLEKMEN adına hayırsever iş adamı Yusuf DİLEKMEN’in yardımlarıyla hizmete girdi.

Milli Eğitim Bakanlığı “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında; Göktepe İlkokulu’nda Zenginleştirilmiş Kütüphane (Z-Kütüphanesi) açılışı ve filografi sergisi açıldı. Açılışa İlçe Kaymakamı Ali ÖNER, İlçe Belediye Başkanı Hayri SAMUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa DALKILIÇ, İlçe Protokolü, Öğretmenlerimiz ve velilerin katılımı ile düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine açıldı.

İlçe Kaymakamı Ali Öner açılış konuşmasında ‘’Güzel bir oluşum için bir aradayız eğitim hizmetlerinin etkili ve güzel olması için mekanların ferah ve rahat olması gerekir.

Kitap okumanın azaldığı şu günlerde Z-kütüphaneler öğrencilerimiz için çok şey ifade edeceğine ve çalışmayı arttıracağına inanıyorum. Z kütüphanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Göktepe İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel filografi projeleri, Kaymakamımız Ali ÖNER ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildi.