PARA SAYMA MAKİNESİ

Parsay, geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmet anlayışı ve tecrübesiyle sektörde saygın ve güvenilir bir yer edindiği gibi, uzman teknik kadrosu ile profesyonel çözümler üreten bir firma olarak faaliyetini sürdürmektedir. Sektörün, para sayma makinesi, sahte para dedektörü ve evrak imha makinası yönündeki ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Günümüz satış ve pazarlama dünyasında en iyi çözümü üreterek, müşteri ihtiyaçlarını desteklemek ve teknik servis ihtiyaçlarını karşılama ilkesini benimseyen Parsay, Otomatik Para Tanıma Teknolojisi’ni ileri boyutlara taşıyan bir kuruluştur. Kaliteyi benimseyen anlayışla, sizlere en güvenilir hizmeti sunmak için her türlü yeniliği de takip etmektedir.

Parsay’dan Profesyonel Özellikte Kağıt Para Sayma Makineleri

İşte işin uzmanı bu firmadan, ilginizi çekebilecek, farklı özelliklere sahip para sayma makineleri:

New Counter Para Sayma Makinası

Bu model, banknotların adetlerini ve deste arasında varsa sahte para tespitini güvenli bir şekilde tespit ederek, %99.9 oranında TL, EURO, USD’nin sahtesini yakalar. Ayrıca desteleme özelliğine sahip bu cihaza, yedek ekran ile bağlanabilme özelliğide mevcuttur.

Glory GFS 120T Para Sayma Makinesi

Eşsiz sayma mekanizması ile yıpranmış banknotları bile hatasız ve redsiz sayan bu teknoloji harikası cihaz, toz kapağı sayesinde daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda para saymanıza olanak sağlamaktadır. Otomatik sayım, seri numarası okuma, saydığınız paraların dökümünü printerdan çıktı olarak alma ve müşteri ekranı bağlayabilme gibi birçok özelliğe sahiptir.

Jetcom 3500 Para Sayma Makinesi

Karışık halde para sayma makinası içerisine konulan paralarınızı tek seferde kusursuz şekilde sayan ve aynı zamanda sahte para kontrolü yapan bu cihaz, sayım sonucunda hangi para biriminden kaç adet olduğunu ve toplam değerini listeleme özelliğine sahiptir. TL VE EURO para cinslerini karışık, Usd para cinsini ise adet olarak saydıran bu cihaz size %99,9 sahte para yakalama garantisi vermektedir.

10 Ülke Parasını Sayabilme Özelliğine Sahip İ-Hunter 2 Para Sayma Makinesi

Özellikle uluslararası bir firmaysanız, birden fazla ülkeyle ticaret halindeyseniz bu cihaz tam da size göre. Otomatik para tanıma özellikli, çift katlı karışık para sayma işlemi yapan bu model 10 ülke parası sayabilme özelliğine de sahiptir. Seri numarası çoğaltılmış ve sahte numaralı banknotları tespit edebilme özelliğine sahip bu makina eksizsiz sayım ve sahte tespit perfomansı ile sizlere hizmet vermektedir.

Yukarıda, sizlere tanıtıcı niteliğinde, bir kaç model cihazı tanıtmış olduk. Ancak Parsay, birçok farklı özelliklere sahip ve çeşitli ihtiyaçlara hizmet eden cihazlar için hizmet vermektedir. Yüksek teknoloji ile geliştirilmiş bu cihazlara, dilerseniz Parsay’ın sitesi olan parsay.com.tr ‘den ulaşarak, firmanın verdiği hizmetlerin detaylarına ulaşabilir ve iletişim sayfasından firmaya ulaşabilirsiniz. Ayrıca tecrübeli uzman teknik kadrosu, bir telefon kadar uzağınızda.