Karaman MABOTO Açıldı

Karaman’da Renault ve Dacia Resmi Satış ve Servis Bayisi MABOTO açıldı.

Renault ve Dacia Resmi Satış ve Servisi Karaman MABOTO bugün (28 Kasım Cumartesi) dualarla açıldı. Açılışa Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Abdürrahim Alan, Karaman Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY ve çok sayıda halk katıldı.

Açılşta konuşma yapan şirket yetkilisi Ramazan Kepir; Karaman’a böyle bir hizmeti kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, açılışa katılan bütün misafirlere teşekkür etti.

Kepir; “Renault ve Dacia’da harika bir kampanya ile satışa başladık, Renault ve Dacia, kasım ayında müşterilerine sıfır faizle yeni bir araç sahibi olma imkanı sunuyor.”dedi.

İŞTE MABOTO HİZMETLERİ
Renault ve Dacia’larda sıfır ve ikinci el araç satışının yanında, her marka araç için tamir, bakım ve ekspertiz hizmetiyle Karaman halkına hizmet veren MABoTO: Rot Balans Ayarı, Mekanik İşlemler, Egzoz Arızaları, Oto Ekspertiz Hizmetleri, Araç Yağ Değişim, Amortisör Değişim, Fren Sistemleri, Oto Klima Arızaları, Akü Değişim Şarj,Otomobil Yedek Parça, Egzoz Muayenesi, Araç Muayene İstasyonu, Otomobil Filo Bakım Onarım, Oto Radyatör Petek Temizliği, Oto Lastik Değişim ve diğer otomobil servis hizmetlerini vermektedir.

Açılış: 28 Kasım 2015 Cumartesi – Saat: 13.00
Adres: Hamidiye Mah. Sanayi Cad. No:7, Karaman
Tel: 0338 213 73 33 – 0 541 477 70 70