Başkan Çalışkan’dan ilk açıklama geldi

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Karaman’da AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak Mahmut Sami Şahin’in gösterilmesinin ardından mevcut başkan Ertuğrul Çalışkan’dan ilk açıklama geldi.

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Karaman’da AK Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin gösterildi. Bugün Ankara’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da resmi olarak Mahmut Sami Şahin’in adaylığını duyurdu.

Bugün düzenlenen toplantıya Karaman’ı temsilen hem mevcut başkan olan Çalışkan hem de ismi açıklanan Sami Şahin birlikte katıldı.

Mahmut Sami Şahin’in aday olarak gösterilmesinin ardından mevcut başkan Ertuğrul Çalışkan ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. Çalışkan yaptığı açıklamada,

“4.5 yıl boyunca aşkla hizmet etme şerefine nail olduğumuz Karaman’da bayrak değişimi zamanı. Adaylık görevi verilen Mahmut Sami Şahin kardeşimize başarılar diliyorum. Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile seçileceğine inancımız tam. Birlik ve beraberlik içinde ülkemiz, şehrimiz için çalışmaya devam. Durmak yok..” dedi.

Bugün Ankara’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’na Karaman’ı temsilen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile 2019 seçimleri için aday gösterilen Mahmut Sami Şahin’in yanı sıra, Karaman AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Karaman AK Parti Kadın Kolları İmiş Günenç ve Karaman AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale katıldı.