Arçelik Servisi Arıyorsanız Doğru Yer

Arçelik beyaz eşyalarında meydana gelen arızalar için veya eşyalarınıza yapılması gerekli olan rutin bakımlar için beklentilerinizin ve isteklerinizin farkında olarak, bu beklentilerinizi hızlıca yerine getirmek adına Arçelik teknolojisinin getirdiği yenilikleri yakından takip eden bir anlayışa sahibiz. Çalışma ekibimiz, gerekli olan işlemlerin yapılmasında nokta atışı yaptığı gibi aynı zamanda Arçelik konusunda da belgelerle kanıtlanmış olan uzmanlıklara sahipler. Kullandığımız özel yöntemlerle beraber eşyalarınız her zaman için emin ellerde olduğunu sizlere hissettiriyor ve sizlere yüzde yüz müşteri odaklı bir teknik servis hizmetiyle beraber geliyor. Hassas bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarımızın tamamında başından sonuna kadar kusursuz bir çalışma için gerekli olan her detayı gerçekleştiriyoruz.

Garanti Vererek Çalışma Yapıyoruz

Yaptığımız çalışmaların tamamında sizlere 1 yıl boyunca devam eden garanti olanağını da sağlamaktayız. Sahip olduğumuz dünya standartlarında teknik destek mentaletisiyle beraber aynı zamanda sahip olduğumuz marka değeriyle birlikte Küçükyalı Yetkili Arçelik servisi ekibimizle sizlere memnun kalacağınız bir hizmeti getiriyoruz. Uzman kadromuzla beraber eşyalarınızdaki sorunları en kısa süre içerisinde giderdiğimiz gibi aynı zamanda yaptığımız çalışmalara da her zaman teminat veriyoruz. Sağladığımız çözümlerle birlikte arızalarla tekrar tekrar karşılaşmanızın önüne geçerek sizlerin cebini zorlamıyor aksine yaptığımız titiz çalışmalar neticesinde ürününüzün performansını en üst seviyeye çekiyoruz. İlk aldığınız performansta çalışan ürünlerinizi kısa zamanda sizlerin kullanımına sunuyoruz. Yapacağımız işlemler için gerekli olan parça değişimlerinde ise hiçbir zaman çıkma ve ikinci el gibi kalitesiz yedek parçaları kullanmıyor tam aksine her zaman orijinal Arçelik yedek parçaları kullanıyoruz.

Müşteri Öncelikli Arçelik Servis Hizmeti

Küçükyalı Arçelik servisi olarak bütün Arçelik beyaz eşyalarınızın tamirinde, onarımında ve bakımlarında tamamen müşteri odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Sizlerin öncelikli olarak memnuniyeti konusunda gerçekleştirdiğimiz çözümler neticesinde beyaz eşyalarınızın sorunlarını çözmekten kıvanç duyuyoruz. Ürününüz ile ilgili olan şikayeti sizlerden ilk aşamada dinlememizin ardından ekibimizle beraber sizlerin verdiği adrese istediğiniz zaman geliyoruz. Beyaz eşyalar her zaman sorun çıkarabileceklerinden dolayı mesai saatlerimizin haricinde de sizlere teknik destek hizmetini sağlayarak her zaman ayrıcalığımızı hissettiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla beraber güler yüzlü müşterilere sahip olmaktan da mutluluk duyuyoruz.