Yunanistan Vizesi Almak

Yunanistan Schengen topluluğunun bir üyesidir. Yani pasaportunuzda Schengen vizeniz var ise tekrar Yunanistan vizesi almak için başvuru yapmanıza gerek kalmıyor. Elbette bunun bazı yasal sınırlamaları bulunmaktadır. Ancak ilk defa gidecek iseniz vize işlemlerini konsolosluğa başvurarak yapmanız gerekmektedir. Genellikle yapılan vize başvuruları için 7 ile 15 iş günü içerisinde olumlu veya olumsuz olduğuna dair bildirim yapılmaktadır.

Yunanistan Vizesi Kolay Verilir mi?

Komşu olan Yunanistan vizesi alırken başvurunuz sırasında vereceğiniz evraklar büyük önem taşımaktadır. Tüm vize başvurularında eksiksiz ve özenli bir başvuru dosyası teslim etmelisiniz. Aksi halde başvurunuz direk ret edilmektedir.  Evrakların doğru ve eksiksiz hazırlanması için pek çok kişi aracı kurumlar ile başvurmaktadır. En sık tercih edilen aracı kurum olan Marina vize başvuru merkezi müşterileri için detaylı ve eksiksiz dosyalar hazırlayarak olumlu sonuçlar almanızı sağlamaktadır.

Vize İçin Gerekli Evraklar

Konsolosluğun Yunanistan vizesi başvurusu için meslek guruplarından farklı evrak talepleri olmaktadır. Sıralanan evraklar standart istenen evraklardır;

  • Kimlik fotokopisi,
  • Nüfus kayıt örneği,
  • Fotoğraf,
  • Sgk kaydı ve maaş bordosu,
  • Tapu ve banka hesap özetleri,
  • Başvuru dilekçesi istenilmektedir. Ayrıca geçerliliği devam eden pasaportunuz olmalı ve en az iki boş sayfası olmalıdır.

Yunanistan’a seyahat etmek istiyorsanız mutlaka Yunanistan vizesi başvurusuna dair bilgi sahibi olmalısınız. Bu sayede evrakları eksiksizce tamamlayabilir ve sorunsuz bir şekilde seyahatinize başlayabilirsiniz. Yunanistan vizesi başvuruları için https://www.marinavize.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14

Fax: (+90) 212 530 04 31
Mail: info@marinavize.com
Web: https://www.marinavize.com