Tuval Fiyatları

Resim sanatın kullanılan tuvaller farklı fiyatlarda kullanıcılara sunulmaktadır. Tuval fiyatları resim kağıdı fiyatlarına göre daha yüksek olan ürünlerdir. Bununla beraber aradığınız şey kalite ve kalıcılıksa bunu tuval modelleri ile sağlayabilirsiniz. Tuval kağıdı adı verilen tuval ruloları ile beraber kendi tuvalinizi kendiniz de gerçekleştirebilirsiniz. Bunlar genel olarak astarlıdır ve normal resim kağıtlarından daha sağlam şekilde üretilmiştir. Ama tuval kağıdını ahşap panel üzerine ya da çerçeveye gergin şekilde tutturmak zahmetli gelirse hazır ürünlerde de sitemiz üzerinde aradığınız fiyatı ve kaliteyi hemen bulabilirsiniz. Tuval ölçüleri de tuval fiyatlarına etki eden faktörler arasındadır. O yüzden ihtiyacınız olan ölçüyü belirlemeniz son derece önemlidir.

Tuval Nedir?

Tuval üzerine yapılacak olan yağlı boya uygulamaları sayesinde resim gerçekleştirilen keten ya da sert pamuklu kumaş bez türlerine tuval adı verilmektedir. Tuvaller ev içerisinde hazırlanabileceği gibi hazır olarak da satışa çıkarılmaktadır. Farklı boyutlarda yapılacak olan tuvaller, dört tahta parçasının bir kare veya dikdörtgen oluşturacak durumda birbirlerine montajı yapılması ile oluşturulur. Tuval yaparken seçilen bezin türü oldukça önemlidir. Sizlere bu adres üzerinden en uygun tuval fiyatlarını sunuyoruz. Tuval satın alırken tuval fiyatlarının dikkatle incelenmesini sizlere öneriyoruz.

En Yeni Tuval Modelleri

Tuvalin resim yapılmasına uygun duruma getirilmesi için emiciliğinin düşürülmesi ve kumaş üzerindeki deliklerin kapanması önemlidir. Tuval üzerine gerçekleştirilecek yağlı boya resimler daha kalıcı, parlak renk aralıklarında ve dayanıklı olmalarından dolayı ressamlarca tercih edilmektedir. Yağlı boya resimler tuval üstüne yapılmasının yanında ahşap gibi malzemelerin üzerine de gerçekleştirilmektedir. Yağlı boyalar ayrıca kusurları düzeltme imkanı sunmaktadır. Adresimiz üzerinden sizlere en uygun tuval fiyatlarını sunmaya devam ediyoruz.

Parmaklarınız yardımı ile beraber sürülen boya tuval üzerinde dağıtım yaparak gölgeleme, renk açma ya da renkleri karıştırma gibi işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Tuvaller bir yere sabit hale getirilmesinin yanında şövale adı verilen üç ayaklı genel olarak tahta veya plastikten yapılmış iskeletlerin üzerine de kolayca oturtularak kullanılabilmektedir. Sizde uygun fiyata tuval modellerini satın almak için hemen https://www.hobi24.com/profesyonel-tuvaller adresini ziyaret edebilirsiniz.