Taşlı Ve Taşsız Yüzük Detayları

Kadınlar için kıyafetlerini tamamlamanın en basit yolu takı kullanmaktır. İster özel gün ister günlük yaşam olsun, her kadın takı takmayı sever ve bu şekilde kendini daha mutlu hisseder. Takılar arasında ayrım yapmak istersek en çok göze çarpan parçanın da yüzükler olduğunu görebiliriz. Hem kıyafetlerinizin uyumunu sağlamak hem de kendi tarzınızı en iyi şekilde gösterebilmek için yapabileceğiniz en iyi seçim taşlı modeller olmalıdır. Gösterişi seven kadınların vazgeçilmez bir parçası olacağını da bilmekteyiz. Renk olarak istediğiniz renk tonlarını kullanabileceğinizi de ifade edebiliriz.

Taşlı Yüzükler

Taşlı detayları ile parıldayan yüzükler, genel olarak özel günleri akla getirmektedir. Buna göre çok taşlı ve renkli olan yüzüklerin bekarlar için daha uygun olacağını ifade edebiliriz. Renkli taşların biraz spor tarzı yansıttığı düşünülse de aslında klasik tarza da uyum sağladığını görebilmekteyiz. Tek taş olan modellerin evliler ya da nişanlılar için uyumlu olduğunu bildiğimizden bu modellerin herkes tarafından tercih edilmemesi gerektiğini söyleyebiliriz.

Taşsız Yüzükler

Beğeni alan kombinler içinde dikkat edilen unsurlardan biri de sadeliktir. Sade takılar, sade kıyafetler, sade makyaj bir kadın için hem şıklığı hem de rahatlığı ifade edebilir. Taşsız olarak kullanılan yüzük modellerinde ise en çok beğeni alan tarzın eklem yüzüklerinde olduğunu görebilmekteyiz. Eklem yüzüklerinde ise soru işareti, yılan, baş harf, resim motiflerinin olduğu rahatlıkla görülebilmektedir. Taş olmadığı zaman yüzük kendini daha iyi göstersin diye farklı ve canlı renklerden yardım alınmaktadır. En çok kullanılan canlı renkler ise kırmızı, yeşil, mor ve sarıdır. Pembenin tonlarını görmek mümkün olsa da kahverengi seçimler içinde bulunmamaktadır. Taşsız yüzük kategorisinde bulunan bir diğer unsur da erkek yüzük olarak belirtilmektedir.