Sosyal haklarını içeren toplu iş sözleşmesi imzalandı

Ermenek Belediyesi ile Sendika temsilcileri arasında yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarını içeren toplu iş sözleşmesi imzalandı.  

Ermenek Belediyesi toplantı odasında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Atila Zorlu, Belediye Başkan Yardımcısı, Birim Amirleri, Belediye-İş Sendika yetkilileri ile Belediye işçi temsilcileri katıldı.  

Tarafların taleplerini ve tekliflerini ortak paydada buluşturarak imzalanan sözleşme sonrası Emek en yüce değer! diyen Belediye Başkanı Atila Zorlu, Belediye olarak her zaman işçiden ve emekçiden yana olduğunu belirterek, bu sene 2.825 TL olarak açıklanan asgari ücreti, İlçemiz için yaz, kış, gece, gündüz demeden çalışan belediye personelimizden KHK kapsamında geçenlerin alacağı en düşük ücret Ocak ayı itibariyle 3.115 TL, hizmetlerin gördürülmesi kapsamında hizmet alımında çalışan personelimizin en düşük ücreti 2.935 TL’den az olmayacak şekilde düzenledik. İlçemize kattığınız tüm güzellikler için tüm çalışanlarıma minnettarım! Tüm işçi kardeşlerimize ve Belediyemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.