Size ve Araca Özel Kılıf Modelleri

Teknolojik gelişmeler ile birlikte yüzlerce çeşit araç ve markalar ortaya çıkmıştır. Gelir seviyesinin artması ile artık hemen her evde en az bir araba bulunmakta ve sıklıkla kullanılmaktadır. Yüzlerce çeşit araçların her birisinin farklı donanımları bulunmaktadır. Koltuk yapıları, sayıları, direksiyon şekli, oto lastik ve jant çeşitleri hepsi değişiklik göstermektedir. Standart bir üretim ile hepsi için kullanım sağlamak mümkün değildir.

Her birkaç yılda bir arabayı sıfırı ile değiştirmek bizlere çok ama çok lükstür. Halkımızın %90’ı böyle bir durumu kaldırabilecek güçte değildir. Hal böyle olunca bindiğimiz 5 yıl ve daha eski araçlarda araç koltuklarında, direksiyonlarında ya da diğer aksamlarında hasarlar meydana gelmektedir.

İnsanların araçları ile ilgili aksesuar ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla Oto aksesuar sektörü ortaya çıkmıştır. Yıllardır bu sektörde faaliyette bulunan firmamız arabasına önem veren herkes için binlerce çeşit aksesuar üretimi yapmakta ve internet üzerinden ilk elden sizlerle buluşturmaktadır.  Oto branda, araç içi aksesuarlar (oto kolçak, oto direksiyon kılıfları, oto emniyet kemeri vb.), oto bakım ürünleri, oto kokuları, araç dışı aksesuarlar (oto arma çeşitleri, jant kapakları, oto anahtarlık, oto silecek ve aksesuarları, cam rüzgârlıkları, oto güvenlik sistemleri, oto kış ürünleri, oto kılıf, araca özel kılıf, oto paspas, bagaj havuzu, oto deri gibi onlarca çeşit ürün bir tık ötenizde.

Her kılıf her araca uymaz. Koltuk altından sıkıştırma suretiyle montaj yapılır ancak zamanla esneme yaparak kötü bir görüntüye neden olur. Bu nedenle bizler aracınız için özel olarak araca özel kılıf üretimi yaparak sizlere gönderiyoruz.

Aracınızla ilgili her türlü aksesuar da yine www.otoaksesuari.com web sitemiz üzerinden sizlere ulaştırılmaktadır. Bizler aracı olmadan satış yaptığımız için yani üretimden direk halka satış yaptığımız için diğer firmalara göre çok daha ucuza satışa sunmaktayız. Bu nedenle aradığınız aksesuarları bizden fiyat almadan satın almayın.

En önemli vizyonumuz%100 müşteri memnuniyeti ve kendi üretimi 1. kaliteli ürünleri aracı aracısız direk müşterilerine ulaştırmaktır. Biz yeni değiliz yıllardır bu sektörde hizmet vermekteyiz. Bizi üç günlük firmalarla karıştırmayın.