Serhat Turan Sayesinde Sütlü Kahve Ulusal Ağda Hizmet Verecek

İstanbul’da faaliyete başlayan ve kısa sürede tanıdık bir marka haline gelen Sütlü Kahve zincirlerinin sahibi Serhat Turan yeni yatırımlarıyla Sütü Kahve’nin artık sadece İstanbul’da değil tüm ülke çapında hizmet verecek bir marka haline geleceğini dile getirdi.

Turan açmaya hazırlandığı Sütlü Kahve yeni şubeleri ile sadece İstanbul ile sınırlı kalmadan tüm ülkede bilinen, popüler ve güvenilir bir marka haline gelmeyi hedefliyor.

Serhat Turan

İstikrarlı bir şekilde büyümenin önemine değinen Serhat Turan geçmişte turizm, restoran, döviz ve inşaat gibi pek çok farklı sektörde bu büyüme adımları ile başarılı yatırımlar gerçekleştirdiğine değindi. Yeni girişimciler ve pandemi sürecinde girişim planlarına ara veren kişilere cesur ve stratejik hareket etme tavsiyesinde bulundu.

Müşterileri ile arasındaki iletişimin önemine değinen Ahmet Turan Şirketleri’nin CEO’su Serhat Turan markaya en büyük katkıyı müşterilerinin verdiğini söyledi. Müşterilerine her fırsat bulduğu anda teşekkürü borç bilen Turan, misyonlarını onlardan aldığı dönüşler sayesinde geliştirdiklerine değindi. Müşterilerinin gösterdiği ilgiye layık olabilmek için yeni şubeler ile müşteri dostu, üstün hizmet ilkeleri ile hareket ettiklerini ifade etti.

Serhat Turan

Görünen o ki, genç iş adamı Serhat Turan başarılarının imzasını tüm ülke çapında atacak şekilde hizmet veriyor. Daha pek çok farklı sektördeki başarılı yatırımları ile adından ekonomi dünyasında sıkça bahsettirecek bir isim olarak görünüyor.