Şakalaşırken kazayla arkadaşını vurdu

15 yaşındaki çocuk arkadaşı ile şakalaşırken av tüfeğinin ateş alması sonucu vurularak hayatını kaybetti.İlçeye bağlı Mersin’in Mut ilçesinde Elbeyli Mahallesi’nde D.A.Ö. (15) adlı çocuk, arkadaşı E.F.’ye (15) şaka yapmak isterken elindeki av tüfeği bir anda ateş aldı. Başından vurulan E.F., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan D.A.Ö., jandarma karakoluna götürüldü. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Üzücü bir olay Mut ilçesinin Elbeyli Mahallesi’nde meydana geldi. 15 yaşındaki D.A.Ö. adlı çocuk, arkadaşı E.F.’ye şaka yapmak amacıyla elindeki av tüfeğini kullanmak istedi. Ancak, tüfek aniden ateş alarak E.F.’yi başından vurdu. Maalesef, E.F. olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olayın ardından D.A.Ö.’yü gözaltına aldı ve jandarma karakoluna götürdü.
Soruşturma halen devam etmektedir. Bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntü ve şok yaratmıştır. Aileler ve yakın çevreler, bu acı kaybın ardından büyük bir üzüntü içindedir. Olayla ilgili detaylar soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.