Promosyon Çanta

Muhteşem bir aksesuar ve harika bir yardımcı, toparlayıcı.

Çok çeşitli şekil ve boyutlarda bir o kadar da farklı kumaş alternatifleriyle üretilmekte olan promosyon çanta modelleri adeta sınırsız seçenek sunmaktadır.

İhtiyaca göre değişen modeller kurumsal kimliğinize uygun renk alternatifleri ile adınızı üstünde taşıyan harika bir promosyon aracıdır.

Toparlayıcı olma özelliği sayesinde ise kullanıcısını memnun eden bu ürün için tek kelimeyle muhteşem yakıştırması yapmak yerinde olacaktır.

İyi bir çantanın olmaz ise olmazları arasında kullanışlı model olması sanıyorum birinci önceliktir. Kullanıcısının amacına uygun bir çanta modeli ne kadar kolaylık sağlayacaksa bunun tersi bir model de bir o kadar işimize köstek olacaktır. Bu sebeple uygun bir model seçmek çok önemlidir.

Pazar çantasından tutunda deri evrak çantasına varıncaya kadar birçok model promosyon çanta sektöründe yarış halindedir. Seyahat modelleri arasında ki valizler, bu valizlerin kabin boy olanı, soft (yumuşak) malzemeden sert pvc ve diğer malzemelerden mamul olup hayatımızı kolaylaştırmaya yönelik hazırlanmış daha birçok model…

Bu ürünü kişiselleştirmek tamamen bir sanat işidir. Keza logo ya da baskı detayınızı ne büyük ne de küçük kullanmalısınız. Çantanın boyut ve modeline bağlı olarak iyi bir göze sahip olmalı, doğru boyut ve kişiselleştirme seçeneğini uygun bölgeye kullanmalısınız.

Kumaşın yapısına bağlı olarak; Transfer baskı, Serigraf baskı, Nakış işleme gibi yöntemler ile logo-amblem yada baskı detayınızı ürün üstüne transferi sağlanabilmektedir.

postaci-canta-326-150x150A Plus Promosyon Ürünleri web sayfasından ürü alternatiflerini inceleyebilir, avantajlı fiyatlarını değerlendirebilirsiniz: promosyon çanta