Özlediğimiz Değerlerde Bugün MP3

Ruhunuzu canlandıracak en güncel şarkılar, evrensel müzikler Tubidy platformuyla sunuluyor. Müzik dinlemenin sınırsızca sunulduğu sitede; hazır mp3’ler, şarkı sözleri, albümler, en çok dinlenen şarkı ve albümlere erişebilir, mobil telefonlarınıza indirerek müziğinizi her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

MP3 Evreni olarak hizmet veren Tubidy, 12 bin şarkıcı ve 79 bin şarkı ile yayın yapıyor. Binlerce müzik arasından arama kriterlerinize göre hızlı erişim sağlayabileceğiniz sitede, bedava mobil mp3’ler ve cep telefon melodileri de bulunuyor.

Dillere Marş Olan Şarkılar

Tubidy mp3 indir özelliği ile cepte, tablette ve bilgisayarda sınırsız müzik keyfi sunuyor. 2017’de hit olanlar, 2018’e hızlı başlayanlar ve en popüler şarkılarla en sevdiğiniz şarkıları ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Müzik arşivinizi oluşturun, melodilerin enerjisiyle tarzınıza özgün albümler hazırlayın.

Çağatay Akman mp3 piyasasının en ritmik şarkılarıyla hit oldu. En çok indirilen şarkılar arasında yer alan şarkıcı son yılların en çok dinlenenler listesinde yer alıyor.

Müzik indir programıyla yılın trendleri, en son eklenen YouTube şarkıları ve albümleri indirebilirsiniz. Müzik albümleri ve Mp3 dosyalarını arayabilir, dinleyebilir, video olarak izleyebilirsiniz. Direkt bağlantı avantajı ile en sevdiğiniz şarkıları izleyebilir, şarkıların ritmiyle enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Bedava Müzik Kütüphanesi

Tubidy şarkı indir sekmeleri ile müzik dünyasından en güncel haberler ve blog paylaşımlara ulaşabilirsiniz. Tren müzikler, şarkı ve şarkıcılarla ilgili güncel haberlere ulaşabilirsiniz. Sitede müzikleri indirerek kaydedebilir, indiremeden dinleyebilir, videolarını izleyebilirsiniz. İsterseniz şarkı ,sterseniz albümleri edinebilir, mobilinizde müzik kütüphanesi oluşturabilirsiniz.

Tubidy’de Hangi Kategoriler Var

Tubidy mp3 indir platformunda; yabancı şarkılar, yerli şarkılar, pop, arabesk, klasik müzik, özgün müzik, rock, alternatif müzik, rap, R&B, türkü, marşlar, ilahiler ve hip hop albümlere erişebilirsiniz. Dünya çapında en popüler şarkı ve şarkıcıların tüm albümlerine erişebilir, Youtube videolarından seçtiğiniz şarkıları, arşivinize ekleyebilirsiniz.

Türk müzik dünyasında en sevilen şarkı ve şarkıcılar ile bedava müzik dinlemenin keyfine erişebilirsiniz. Film müzikleri, dizi müzikleri, enstrümantal müzikler, top trendler ve uluslar arası müzik şölenine erişebilir, isterseniz indirerek isterseniz indirmeden dinleyebilir, güvenli platformda binlerce şarkıda ritim tutabilirsiniz.

Çeşitliliğin tadını çıkarın!

Tubidy web sitesinin bir diğer özelliği yalnızca tek bir çeşit değil, farklı kategorilerde müzik zevklerine de hitap etmesidir. Mesela pek bilinmeyen, ram – ramsterdam şarkısını ilk olarak burada duymanız mümkündür. Oysa Hollanda’da bir ekoldür.
Bu şarkıdan sonra Elif Kaya Bir Bilebilsen şarkısını dinlemek de bir başka özgürlük.