Öğretmen Başkandan Öğretmenlere Jest

Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel'e Öğretmenler Günü sürprizi yapıldı. Öğretmenlik mesleğini icra ederken belediye başkanı seçilen Tuncel öğretmenler gününde unutulmadı.

Ak Parti Ermenek ilçe başkanı Mevlüt Sarıtaş ve Ak Parti Ermenek teşkilatı Başkan Tuncel'e makamında sürpriz yapıldı. Başkan Tuncel'in yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde incelediği esnada başkanlık makamında belediye personeliyle koordineli hazırlıklar yapıldı. Makam odasına girdiği esnada çiçeklerle karşılanan Tuncel'in şaşkınlığı gözlerinden okundu.

Başkan Tuncel ziretlerinden dolayı Ak Parti Ermenek heyetine teşekkür ederek; ''Bu anlamlı günde beni unutmadığınız için teşekkür ediyorum. Bugün öğretmenler günü münasebetiyle benim de öğretmen kökenli olmamdan dolayı Ak Parti Ermenek ilçe başkanımız Mevlüt Sarıtaş ve yönetim kurulundaki arkadaşlar kadın kolları başkanımız ve Ermenek ilçe Adalet ve Kalkınma Partisi yönetimi ziyaretime gelmişler. Gerçekten sürpriz oldu, beni ziyadesiyle memnun ettiler. Arkadaşlarıma bu nazik davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum ve bütün ülkemizdeki öğretmenlerimizin, başta ulu önder Atatürk olmak üzere eğitim öğretim camiasına hizmet eder bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ahirete intikal eden öğretmenlerimize de Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

Ak Parti Ermenek ilçe başkanı Mevlüt Sarıtaş ise; '' Öğretmenlerimiz; çocuklarımızı, gençlerimizi kısacası geleceğimizi yetiştiren insanlardır. Biz de böyle anlamlı bir günde Kazancı belediye başkanımıza bir sürpriz yapmak istedik. Başarılı bir öğretmen iken bu gün başarılı bir belediye başkanımız var. Yaptığı hizmetlerle, başarılı çalışmaları ile yalnızca Kazancı halkının değil Taşeli bölgesinin takdirini toplayan bir başkanımız var'' dedi.