MOBİLYA ASKILARI

Büyüklerle birlikte çocukların odalarına özel olarak dizayn edilen mobilyalar renkleri ve birbirinden sevimli desenleri ile göze çarpmaktadır. Nevresim takımları kız ve erkek çocukların dilediği renkte bulunabilmekte, çalışma masası büyüklerin kullandıklarından farklı formlarda üretilmektedir. Dolaplar ise okul kıyafetleri, yazlık ve kışlık giysilerin saklanmasına yardımcı olmaktadır. Tercihen dolabın yan kısmına monte edilecek askılıklar sayesinde ekstra yer kazanmak mümkündür. Duvarlar ve kapı arkaları da bunun için uygun alanlardır.

Banyo bölümünde de havlu, çamaşır vb eşyaları asmak için askılara ihtiyaç duyulmaktadır. Duvar ve fayans renkleriyle birlikte yere serilen halı ve aksesuarlar temel alınarak mobilya askıları incelenebilir. Gri, sarı ve farklı tonlar ile dikkat çeken ürünler birçok mekânla uyum sağlayabilmektedir.

Askı çeşitleri portmanto ve normal olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Satışa sunulan modellerde üç adet askı olduğu görülmektedir. Çift tırnaklı normal askılarda bir diğer alternatiftir. Eryildiz.net’ten bakılacak olan mobilya askılarının fiyatlarına ve özelliklerine aynı sayfa üzerinden ulaşmak mümkündür. Fiyatlar her bütçeye uyacak şekilde olup iki, yedi, on yedi, on dokuz şeklinde verilmektedir. Düğüm krom ve düğüm altın mobilya askıları görünüşleriyle şık bir duruş sergilemektedir.

Tek tip dolapların yerini artık tasarımları ile benzerlerinden ilk bakışta ayrılan modeller almaktadır. Büyük ve küçük kapaklı bölmelerin yanında büyük bir kapaklı kısımda eklenen portmantolar aynalı olarak da kullanılabilmektedir. Genellikle evin girişine yerleştirilmekte, giriş çıkışlarda ayakkabı ve kıyafetlerin kolayca alınması amaçlanmaktadır. Mobilya askılarının da bu tip dolapların önemli bir parçası olduğunu söyleyebiliriz. Yalnızca askılığın olduğu portmantolarda firmaların ürün yelpazesinde yer bulmaktadır. Küçük bir antresi olanlara yönelik modellerin bazılarında çoklu kapaklı raflar iptal edilmekte, tek bir bölümle hazırlanmaktadır.

Eryildiz.netten yapılacak alışverişlerde kapıda ödeme fırsatı da sunulmaktadır. Beta krom galaksi, beta krom sarı ve füme seçeneleri ile mobilya askıları sahiplerini beklemektedir. Askıların dayanıklı olması, darbelerden kolay etkilenmemesi, elde kalmaması ve yerinden çıkmaması aranılan özelliklerdendir. Firmalarda bu kriterlere dayanarak üretimlerini sürdürmektedir. Teknolojik gelişmelerin yardımı ve kaliteli malzemelerin kullanılması sonucunda ortaya hem üreticiyi hem de müşterilerini memnun edecek sonuçlar çıkmaktadır.