MERSİN’DE NAKLİYE FİRMASI ARAYAN KURULUŞLAR

Yurt içi ve uluslararası nakliyenin önemli illerinden Mersin, son yıllarda yaptığı başarılı atılımları ile adından sıkça söz ettirmeye başlamıştır. Her türlü ürünün üretimin yapılmakta olduğu Mersin şehrimizde üretime bağlı olarak talepler oranında kurulmuş olan nakliye firmalarının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Mersin’li nakliyecilerin sektörde isimlerinin bilinmesi ve duyulması adına hizmet vermekte olan sanal nakliye portalı Nakliye Rehberi bu anlamda lojistik şirketlerinin can simidi durumunda bulunmaktadır.

Mersin’de faaliyetlerini sürdüren taşıma şirketlerinin ücretsiz olarak güvenli bir şekilde üye olabildikleri bu portal da yük arayan nakliyeciler ile araç arayan üreticileri kolaylıkla bulabilmektesiniz. Benzerleri ile arasında ki farklılıkları ile dikkatleri çeken yük borsası pozisyonunda bulunan Nakliye Rehberi yurt içinde faaliyet gösteren üretici ve nakliyeci firmalar ile yurt dışı ihracat ithalat işleri yapmakta olan üretici ve nakliyecilerinde içerisinde bulunduğu geniş bir alana hitap etmektedir.

Resmi belgesi bulunmayan kaçak kuruluşların asla yer bulamadığı lojistik portal da firmalar güvenli bir şekilde gezinebilmekte, yük sahipleri en güvenli lojistik firmalarına kolaylıkla ulaşabilirken aynı şekilde nakliyeciler de güvenilir üreticiler ile karşılaşmaktadırlar. Mersin nakliye firmaları genellikle taşıma yetki belgesi ile özmal tır ve kamyonları olan firmalardan oluştuğundan Nakliye Rehberi’ne üyelikleri kolaylıkla gerçekleşebilmektedir.

Yurt içi nakliye faaliyetlerinde bulunan firmaların çalışma alanları hangi tarzda olursa olsun kayıtlarını rahatlıkla yapabildikleri Nakliye Rehberi ülkemizin nakliyecisi bol miktarda bulunan tüm illerinden sayısız miktarda üyesi bulunmakta, hızlı bir şekilde netice odaklı işleyişi bulunan web sayfasında düzenli dizaynı sayesinde sonuca ulaşılmaktadır.

Haber Kaynağı: Nakliye Rehberi