Toplu Konutta Müstakil Yaşam Fırsatı

Karaman’da Özkon Yapı farkıyla inşa edilen Koleksiyon Plus konutları, toplu konutta müstakil yaşam alanı sunmasıyla ön plana çıkıyor. Elmaşehir Mahallesi Çarşamba Pazarı ve Lütfi Elvan Kongre Merkezi yanında inşa edilen Koleksiyon Plus konutlarında yaşam başladı.

1997 yılından beri “Dünden Daha İleri” sloganıyla faaliyetlerini sürdüren Özkon Yapı, Karaman’da farkını ortaya koydu. Mimari yapısıyla artı şeklinde inşa edilen Koleksiyon Plus konutlarında, daireler arasında bitişik duvar bulunmuyor. Her türlü lüks yaşam detayının düşünüldüğü proje toplu konutta müstakil yaşam imkânı sunuyor.

Özkon Yapı’nın oturulmaya hazır durumda olan Koleksiyon Plus projesinin, değişik kat ve cephelerde satışa hazır daireleri mevcut. Bütün dairelerin aynı standartlarda ve metrekarelerde yapıldığı projede, kat ve cephe ayrımı olmaksızın fiyat farklılığı da bulunmuyor.

AKILLI EV TEKNOLOJİSİ

Akıllı ev sistemleri ile donatılan dairelerde, üst seviye kalitedeki malzemeler ile tam bir konfor alanı oluşturuldu. Cep telefonunuzdan dairenizin suyunu (sıcak-soğuk ayarı ile birlikte), elektriğini, hırsızlık alarmını ve yangın sensörünü kontrol edebilme ayrıcalığını yaşayabildiğiniz dairelerde, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, ocak, davlumbaz ve fırından oluşan ankastre seti de ev sahiplerini bekliyor.

Merkezi doğal gaz sistemli ve yerden ısıtmalı dairelerde, aksesuarlı ve kullanımı kolay dolaplar da yaşam kalitenizi yükseltiyor. Özkon Yapı’nın birinci sınıf malzemelerle, bütün detayların yaşam standartlarını yükseltmeye ve konfora yönelik yapıldığı Koleksiyon Plus projesinde dairelerin ortak duvarı bulunmuyor. Üç cephesi açık olan dairelerde birbirine ses gitme ihtimali tamamen ortadan kaldırılmış durumda.

Site kullanımına ait otopark, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, sauna, toplantı salonu, mescit, depo ve güvenliğin yer aldığı Koleksiyon Plus projesinde hem komşularınızla toplu bir yaşam alanında olup hem de müstakil bir ev hayatı yaşamanın keyfine varabilirsiniz.

Koleksiyon Plus’ta yaşam başladı. Kalan son daireler için acele edin;

Adres: Valide Sultan Mah. 100. Yıl Bulvarı No: 74 /B Karaman
Telefon: 0542 544 44 72