Testosteron Enanthate Nedir? Ne İçin Kullanılır?

Genel olarak sporcuların kullandığı bu ürün, cinsel hormon olan testosteron hormonlarının daha fazla salgılanmasını sağlamak amaçlı kullanılmakta olan bir doping ürünü. Kas kütlelerinin daha iyi çalışmasını ve sporcuların ağır sporları daha rahat yapmasını sağlayan bu ürün sayesinde sporcuların kasları daha hızlı gelişir ve spor esnasında daha iyi bir performans verir. Sporcuların bu ürünü kullanmasının amacı vücut geliştirme programına daha iyi ayak uydurmaktır.

Birçok sporcu kas kütlelerini geliştirmek ve daha iyi bir sporcu olabilmek adına doping kullanır. Doping kullanımı özellikle güçlü sporcular arasında popüler bir durum olmakta. Bundan dolayı sporcuların kullanması gereken bir ürün olan Testosteron Enanthate fiyat konusunda müşteriler merak etmektedir. Özellikle yaşını almış giden sporcuların kullandığı bu ürünün kullanılma amacı testosteron seviyesinin normal seviyelere çekilmesidir. Çünkü sporcuların yaşı yükseldikçe hormon üretim seviyesinde de bir azalma meydana gelir. Bu durumlar için geliştirilen ürün sayesinde bu sorun geçmişte kalır.

Testosteron hormonu, erkeklik hormonu olarak bilinir. Testislerde salgılanan bu hormon kısmen böbrek üstü bezlerinde de salgılanmaktadır. Cinsellik konusunda etkili olan bu hormonlar sporcular arasında da yaygın olarak tercih edilmektedir. Sporcuların doping olarak bu hormonları kullanmasının sebebi daha iyi spor yapmalarının sağlanmasıdır. Yetişkin bir erkekte hormon miktarı dL başına 280 ile 1.200 ng arasında olmalıdır.

Ürün Nasıl Kullanılır?

Sporcuların kullandığı Testosteron Enanthate doping ürünü doğrudan enjekte edilerek kullanılır. Ürünün içerisinde yer alan yüksek miktarda hormon seviyesi sayesinde sporcular hızlı bir şekilde vücut geliştirmeye hazırlanabiliyor. Ürün içerisindeki tüpler iğne ile alınarak doğrudan vücuda enjekte edilir. Ağızdan ürün almak yerine doğrudan enjekte etmek hızlı bir süreç sağlar, bu da spora kısa sürede başlamak için uygun koşulların kısa sürede hazırlanması demektir.

Ürün Kullanımının Faydaları Nelerdir?

Doping ürünü olan Testosteron Enanthate fiyat konusunda birçok müşteri bu bilgileri öğrenmek istiyor. Ürünün avantajlarından kısaca bahsetmek gerekirse ürün daha rahat spor yapmak ve daha hızlı kas geliştirmek isteyen sporcular için tercih edilen bir ürün olmakta.