Şeker, Ermenek ve Köylerini Gezdi

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Ermenek ve köylerini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Dr. Recep Şeker, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Ermenek Il Genel Meclis Üyesi Eyüp Çayır ve AK Parti İl ve Ermenek ilçe yönetim kurulu ile birlikte Ermenek ilçemize ait köyleri ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu köylerimizin ve vatandaşların problemlerini ve taleplerini dinledi.

Dr. Recep Şeker ve heyet Ermenek ilçemize ait Evsin, Yalındal, Zeyve Pazarı, Sarıvadi, Gökçeseki, Gökçekent, Pınarönü, Çamlıca, Görmeli ve Yaylapazarı köyleri ile Kazancı beldesine giderek vatandaşlar ile buluştu vatandaşlara hitap ederek Anayasa Değişikliğini ve önemini anlattı evet için destek istedi ve vatandaşların anayasa değişikliği ile ilgili sorularını cevapladı.

Dr. Recep Seker, Karaman Ak Parti Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü ile birlikte Ermenek ilçe merkezini ziyaret ederek burada vatandaşlar ile buluştu ve çeşitli temaslarda bulundu.

Milletvekilleri Ermenek ilçemizde vatandaşlarımıza hitap ederek Anayasa değişikliğini anlattı ve Evet için destek istedi.

Şeker, Karaman ve ilçelerimizde temaslarını sürdürüyor.

IMG_2572

IMG_2640