Sarıveliler’e Spor Merkezi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hayati Kısacık ve ihaleyi alan yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u makamında ziyaret ederek, İlçemize yapılacak olan Spor Tesisleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamları sunabilmek için başlattığı spor yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. İlçemizin rengini değiştirecek olan 250 kişilik Spor Salonu yer teslim işlemleri 14 Ekim 2015 Cuma günü Belediyemiz Hizmet binasında gerçekleştirildi. İhaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi işlemleri Belediye Başkanımız Hayri Samur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Sayın Mustafa Karadeniz’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Yapımı 450 gün içerisinde tamamlanması planlanan Spor Salonunda ferdi ve takım sporları branşları için çalışma ortamı sağlanırken, kriterlere uygun şekilde yapılacak olan spor salonu farklı özellikleriyle de dikkat çekecek.

Adiller Mahallemizde yapımına başlanan spor salonunun tamamlanmasıyla birlikte İlçemizde spor faaliyetlerinin artacağını belirten Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “İlçemizde başlattığımız spor yatırımlarımız ve tesisleşmelerimizin sonucunda geleceğin yıldız adayı sporcularını yetiştirmeyi amaçlıyoruz. İlçemizde önemli bir yatırım olan 250 kişilik spor salonumuzun tamamlanmasıyla birlikte gençlerin enerjisini doğru yönde kullanmalarını ve gençlerimizin spora olan ilgilerini daha da arttırmalarını sağlayacağız. Spor salonu yatırımımızın ilçemizin rengini değiştireceğine inanıyorum.” diye konuştu.