Sarıveliler’den Türkiye Şampiyonasına

Göktepe YBO’dan Satranç Türkiye Şampiyonasına gidecek olan öğrenciler İlçe Kaymakamı Ali ÖNER’i ziyaret etti. Öğrencilere başarılarından dolayı çeşitli hediyeler verdi.

Göktepe YBO spor dallarına yaptığı yatırımın meyvelerini toplamaya devam ediyor. 20-21 Şubat 2016 tarihlerinde Karaman’da düzenlenen okul sporları satranç turnuvasında yıldız kızlar kategorisinde yarışıp Karamanda ilk üç dereceyi alan Göktepe YBO öğrencileri Esra BAYSAL, Döndü UYAN, Ayşegül YILDIZ Karaman’ı temsilen Aksaray’da düzenlenen bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

31Mart-3 Nisan tarihleri arasından Aksaray ilinde düzenlenen 190 sporcunun yarıştığı Satranç Grup Müsabakalarında yıldız kızlar kategorisinde yarışan öğrencilerden 3. olan Esra BAYSAL 4. olan Döndü UYAN ve 7. olan Ayşegül YILDIZ madalyalarını kazandılar.

Sporcularımız 4-8 Mayıs 2016 tarihinde Çorum’da düzenlenecek olan Türkiye Satranç Şampiyonasına katılarak okulumuzu, ilçemizi, ilimizi ve bölgemizi temsil edeceklerdir. Kazanılan başarıları ilçe kaymakamı Sayın Ali ÖNER makamında kabul ederek ödüllerini takdim etmişlerdir. Bu süreçte öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Ali ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa DALKILIÇ Okul Müdürümüz Ergin TAŞDEMİR, Müdür Yardımcısı Mehmet Ali ALDEMİR ve satranç antrenörü Duran ESER’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.