Saç Kökü Kaybına Son Veren Yöntem: Manuel Saç Ekimi

Manuel ekim, FUE saç ekimi tekniğinin alt dallarından birisidir. Bu yöntem el becerisi gelişmiş olan doktorlar tarafından uygulandığı zaman etkili olan bir saç ekimi yöntemidir. Bu yüzden doktor veya klinik seçimi aşamasının iyi araştırılması önemlidir. Emphair bünyesinde yer alan uzman doktorların başarı ile uyguladığı bu tedavide, ekilecek saç kökleri tek tek toplanır.

El ve göz koordinasyonu gelişmiş olan doktorların bu titiz çalışması ile saç kökü kaybı yaşanmaz. Titiz bir çalışma olduğu için hem donör bölgede hem de ekilen bölgede yara izi oluşmaz. Manuel saç ekimi, Emphair uzmanlığında yaptıran hastaların memnuniyet oranı yüksektir.

Manuel Saç Ekimi Yüksek El Becerisi Gerektirir

Bu saç ekimi yöntemi, uygulaması zor bir yöntem olduğu için çoğunlukla elit saç merkezlerinde uygulanır. Manuel ekim yönteminde saç kökü toplama işlemi kaleme benzer bir alet ile gerçekleştirilir. Uzman doktorun, donör bölgeden tek tek topladığı saç kökleri aynı şekilde tek tek ekilir.

Etkili fakat uygulaması zor olan bu yöntemle tek seansta 2500 adet saç kökü alınması mümkündür. Ekim işlemi de tek tek uygulandığı için bazı durumlarda işlemin tamamlanması iki günü bulabilir. Elit bir saç ekim merkezi olan Emphair bünyesinde bu tedavi yöntemi ile saç ekimi işlemi yaptıran hastalar, çabuk bir iyileşme göstererek sosyal hayatlarına kısa sürede devam ederler. Firma uzman ekibi ile her zaman başarılı sonuçlar elde eder.

Emphair Manuel Saç Ekimi ile Hayata Ara Vermeden Devam Edin

Hangi teknik ile saç ekimi yapılırsa yapılsın, mutlaka bir iyileşme süreci söz konusudur. Bazı tekniklerde biraz daha yavaş işleyen iyileşme süreci görülür. Manuel ekim tekniği ile yapılan saç ekimi işlemlerinde, iyileşme süreci daha hızlı gelişir. Emphair Saç Ekim Merkezlerinde, manuel ekim işlemi ile saç ektiren hastaların iyileşme süreçleri biraz daha avantajlı geçer.

Yapılan bu uygulama sonrasında dikiş kullanılmadığı için kalıcı bir yara izine rastlanmaz. Saç toplanan donör bölgede hemen ertesi gün iyileşme başlar. Saç ekilen kadın veya erkek hastada morluk ve ödem oluşmaz. Saç ekiminden sonra ağrı seviyesi minimum düzeyde olur. Emphair uzmanlığı sayesinde, böylesine zor bir uygulama sonrasında bile, konforlu ve hızlı bir iyileşme sürecinin ardından hastalar sosyal hayata ara vermek zorunda kalmaz. Manuel yöntemi ile saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız firmanın https://www.emphair.com/tr/motorlu-ve-manuel-sac-ekimi/ sayfasını incelemenizi tavsiye ederiz ya da arayarak daha detaylı bilgiler de alabilirsiniz.