Konuk ve Şeker’den Teşekkür

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den Karaman Milletvekili seçilen Recep Konuk ve Recep Şeker ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekilleri Konuk ve Şeker, Kazımkarabekir, Ayrancı, Sarıveliler, Başyayla ve Ermenek’te ilçe teşkilatları, belediyeler ve kaymakamlıkları ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelerek seçimde alınan sonuçlardan dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretlerde milletvekillerine AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, il genel meclis üyeleri ve parti yöneticileri de eşlik etti.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den 26’ncı Dönem Karaman Milletvekili seçilen Recep Konuk ve Recep Şeker mazbatalarını aldıktan sonra ilçelere de teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekilleri Konuk ve Şeker ilk olarak Kazımkarabekir ve Ayrancı ilçelerini ziyaret etti. İlçe teşkilatları, belediye başkanlıkları ve kaymakamlıkları da ziyaret eden vekiller bölge halkıyla da bir araya geldi. Vekiller teşekkür ziyaretlerinin ikinci gününde de Taşeli bölgesindeydi. Sarıveliler, Başyayla ve Ermenek’te de partililer ve bölge halkıyla buluşan vekiller 1 Kasım seçimlerinde kendilerine destek olan olmayan herkese teşekkür ettiler.Ziyaretlerde, alınan sonuçları değerlendiren AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, başarının Karaman’da ve Türkiye genelinde oynanan takım oyunu sonucu elde edildiğini ifade ederek, “Bu seçim başarısı bu takım ruhunun, aile birlikteliğinin başarısıdır” dedi.

Konuk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“5 ay arayla yapılan iki seçimde de memleketimizin geleceğini, şehrimizin geleceğini şahsi işlerinden önemli görüp, evinden, barkından, işinden, gücünden fedakarlık edip koşan, koşturan, bir fazla hemşehrimize ulaşmak için gayret gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza, üyesinden, AK Parti gönüllüsüne kadar tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu başarı ne benim, ne teşkilatlarımızın ne de Genel Merkezimizin tek başına başarısıdır. Biz Genel Merkezi ile adayları ile teşkilatları ile üyeleri ile kendisine AK Partiliyim diyen yaşlısı, genci, kadını, erkeği ile hem Karaman’da hem tüm Türkiye’de bir takım oyunu oynadık. Milyonlarca kişiyi aynı çatı altında buluşturan bir aile gibi hareket ettik. Bu seçim başarısı bu takım ruhunun, aile birlikteliğinin başarısıdır. Bu başarıda Recep Konuk’tan, Recep Şeker’den daha çok adını bile bilmediğimiz, belki de İl veya İlçe Başkanlığımızın kapısından içeriye henüz adımını bile atmamış ancak konu komşudan, tanıdığı tanımadığı herkesten sadece ve sadece memleket sevdası ağır bastığı için, kendi geleceğinden çok memleketin geleceğini düşündüğü için oy isteyen, AK Partinin bu memlekete yaptığı katkıyı anlatan hemşehrilerimizin, memleket sevdalılarının payı daha çoktur. Onlar, bu seçimde mesele memleket meselesi dediler ve bunun gereğini yerine getirdiler. Bireysel olarak gidip AK Partiye sandıkta oy verebilirlerdi, benim bir oyum var, o oyu sandığa atınca görevimi yerine getirmiş olurum demekle yetinmediler. Her bir oyun yanına bir oy eklemek, biri, iki, ikiyi üç yapmak için halisane bir gayret gösterdiler. Bu başarının gerçek mimarı AK Parti’nin gönül erleri olan bu kahraman kardeşlerimizdir. Hepsine şükran borçluyuz, hepsine teşekkür ediyoruz.”

KONUK: “KARAMAN’DA 4 MİLLETVEKİLLİĞİ OLSA 4’ÜNÜ DE ALACAK OY ALDIK”

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin tüm Türkiye’de neredeyse bir partiye baraj geçirecek kadar oyunu arttırdığını belirten Konuk, Karaman’da ise hemen hemen 4 milletvekilliği olsa 4’ünü de almaya yetecek kadar oy aldıklarını söyledi. Konuk açıklamasını şöyle sürdürdü:

“7 Haziran seçimlerinden tam 147 gün sonra yapılan 1 Kasım seçimlerinde AK Parti bir önceki seçime göre yaklaşık 15 bin oy fazla aldı. Yani bu 147 günde her gün ortalama 100’ün üzerinde yeni seçmen kazanmışız Karaman’da. Bunu seçim kararının alınmasından, aday listelerinin belli olması ve bayramdan sonra başlayabilen bir aylık kampanya dönemi gibi bir aralıkta düşünürseniz, günde ortalama 500 hemşehrimiz, bir önceki seçimde tercihi bizden yana olmayan 500 hemşehrimiz tercihini AK Parti’den yana kullanmaya karar vermiş. Bu sadece adayların veya teşkilatın çalışmasıyla elde edilecek bir sonuç değildir. Bu şunun göstergesidir, AK Parti milletimizle gönül köprüsünü bu kısa sürede yeniden sağlamlaştırmış, o gönül köprüsünde oluşan kırıklıkları gidermiş, tamiratı gerçekleştirmiştir.”

“MİLLET İÇİN MİLLETLE SİYASET”

Hem Türkiye genelinde hem de Karaman’da milletin AK Parti’ye artan teveccühünün kendileri için hem büyük bir şeref hem de ağır bir mesuliyet olduğunu ifade eden Recep Konuk, “Şereftir çünkü ne ülkemizin siyasi tarihinde ne de dünyada 13 yıl tek başına iktidar olup da oyunu arttıran parti yoktur. AK Parti’nin bu başarısı için belki onlarca söz söylenebilir, ancak asıl anahtar cümle millet için ve milletle birlikte siyasettir. Ağır bir mesuliyettir çünkü Karaman’da her üç hemşehrimizden ikisinin, Türkiye genelinde ise her iki vatandaşımızdan birinin desteğini almış bir parti olarak biz bize güvenen hemşehrilerimizin ve milletimizin güvenine layık olacak işler yapmak, bu işleri de süratle yapmak zorundayız. Milletimizin her derdine derman bulmak, milletimizin her ferdine devletin şefkat elini uzatmakla mükellefiz” diye konuştu.

RECEP ŞEKER: “ŞEHRİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker’de ziyaretlerde yaptığı konuşmalarında kendilerine destek olan olmayan herkese teşekkür ederek, “1 Kasım seçimleri ülkemiz için önemli bir seçimdi ve çok şükür partimiz halkımızın da desteği ile birinci parti olarak tek başına iktidar olabilecek bir oy oranı ile seçimlerden başarıyla çıktı. Alınan sonuçlar ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozmuş, siyasi ve ekonomik istikrar anlamında da ülkemize rahat bir nefes aldırmıştır. Bu seçimler kaybedeni olmayan bir şekilde sonuçlanmıştır. 1 Kasım seçimleri sadece ülkemiz için değil Ortadoğu ve İslam ülkeleri adına da önemli bir seçimdi ve Allah’a şükür o coğrafya halklarını da sevince boğan bir netice ile sonuçlanmıştır. Alınan başarılarda bize destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu süreçten sonra bizler Recep Şeker ve Recep Konuk toplumda kimseyi ayrıştırmadan tüm Karaman’ın vekilleri olacak hem şehrimiz hem de ülkemiz adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” ifadelerini kullandı.