“Kiraz Mevsimi” Çekimleri Tamamlandı

Ramis Tanacı “Sponsorluk sözü verip yerine getirmeyen şahıs, kurum ve kuruluşlar var” diyerek sitem etti.

Karaman İli Ermenek İlçesinde çekimleri tamamlanan “Kiraz Mevsimi” Filminin yapımcısı ve senaristi Ramis Tanacı Karamandan.com’a açıklamalarda bulundu.

Tanacı; “Ermenek bölgesinde çekimlerini tamamladağımız “Kiraz Mevsimi” Adlı uzun metrajlı sinema filmimiz şu anda post prodüksiyon için stüdyoya girdi. Filmimizle ilgili ön tanıtım için teaser yayımlandı.

Bu film bölgenin ve Karaman’ın tanıtımına katkı sağlayacaktır. Ana sponsorumuz olan Ermenek Belediyesine ve Ermenek Belediye Başkanı Sayın Uğur Sözkesen’e özel teşekkürlerimiz. MELTAŞ FİLM YAPIM olarak amacımız, Taşeli bölgesinin dünyaya açılan penceresini biraz olsun aralamak, Türk sinema belleğine ve evrensel sinema literatürüne bir eser kazandırmak. Yapmış olduğumuz eserle birlikte televizyonlar aracılığı ile Anadolu da ki evlere Ermenek’i taşıyacağız inşallah.

“Kiraz Mevsimi” ekibinin üç haftalık çekim süreci boyunca 50 kişilik çekim ekibinin Ermenek’te konaklamasını, yemeğini, ve ulaşımının tamamını karşılayan Ermenek Belediye Başkanı Sayın Uğur Sözkesen’e ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sponsorluk sözü verip yerine getirmeyen şahıs, kurum ve kuruluşlarında olduğunu buradan belirtmek isteriz. ALLAH’ın izniyle filmin stüdyoya girmesine kadar önümüze çıkan bütün engelleri bir bir atladık ve şu anda filmimiz post prodüksiyon da. 26 Ağustos 2017 tarihinde yarışmalar için Antalya altın portakal film festivaline filmimizi teslim edeceğiz. Ermenek Belediyesi ve Ermenek Belediye Başkanı Sayın Uğur Sözkesen’e katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.”dedi.