KENDİ AFİŞİNİ TASARLA

Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından propaganda veya reklam yapmak amaçlı kullanılan afişler kâğıttan veya kumaştan yapılan çeşitli tasarımları içerir.

Günümüzde afişler teknolojiye yenilse de bazı noktalarda en etkili iletişim aracı olabilir. Afiş tasarımı yapmak çoğu kişi tarafından zahmetli olacağı için ötelenmiştir. Fakat grafik tasarım beceriniz olmasa dahi afiş tasarlayabilirsiniz. Online tasarım sayesinde sizin hayal ettiğiniz nitelikte ki birçok afiş tasarlayabilir ve etkili reklam veya propagandaya ulaşabilirsiniz.  Online tasarım sayesinde hem reklam ajanslarına gereksiz ücretler ödememiş olacaksınız hem de yaptığınız tasarımları belli bir maliyet karşılığında pazarlayabilirsiniz.

Doğru ve amacına uygun bir afiş tasarlanması yaptığınız propaganda ve reklamınızı daha etkili kılacaktır. Renklerin uyumuna, çizgilere ve şekillere oldukça özen gösterip dikkatli bir şekilde tasarlamanız gerekmektedir. Online bir web sitesi olan Dijibiz sayesinde afişlerini kendin tasarla ve amacına ulaş. Siteye girerek üye olduktan sonra yüzlerce şablondan birini seç ve tasarımına başla. Yüksek kaliteli fotoğraf sayesinde afişine uygun olanı seçip renk katabilirsin.  Bütün bunları hiçbir program ve tasarım bilgisine ihtiyaç duymadan gerçekleştirebilir ve sonrasında kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz her içeriğinizi sonrasında bıraktığınız hali ile karşınıza çıkacaktır. Arşivden aldığınız afişinizin üzerinde değişiklikler yapabilir veya tekrar kullanma şansını bulabilirsiniz. Çakılmalarınızı yaparken kendi tasarım stüdyona arkadaşlarınızı davet ederek ortak bir şekilde tasarımlarınızı yapabilir ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Yüzlerce içeriğin arasından amacınıza uygun olanı seçerek tasarımlarınızı hayal ettiğiniz biçimde tasarlayın. Zaman tasarrufu sağladığı ve ücretsiz olduğu için kullanıcılarımızın sürekli dikkatini çekmeyi başardık. Sakın tasarım yapamıyorum veya ben anlamam demeyin. Hiç bilginiz olmasa dahi site içerisindeki eğitim videolarımızı izleyerek bilgilerinize bilgi ekleyebilirsiniz.  Unutmayın Dijibiz ile tasarımcı her zaman sensin. Bütün grafik işlerinizi tek tık ile halledebilir ve pazarlama imkânı bulabilirsiniz. İddia ediyoruz ki yüzde yüz memnun kalacaksınız. Dijibiz sayesinde sadece afiş değil tasarıma dair her şeyi yapmanız mümkün. El broşürü, logo tasarımı, kartvizit, haber manşeti, sosyal medya postu gibi birçok içeriği anında yapabilir yüzlerce şablon sayesinde özgün tasarımlar elde edebilirsiniz.