Kayak Turlarında En Popüler Yerler

Yaz tatili bitti bitiyor derken, kış mevsimine girdik bile. Yaz döneminde tatil seçenekleri sınırsız ancak soğuk kış günlerinde öyle mi? dediğinizi duyar gibiyiz. Elbette ki kış mevsiminde de yapılacak birçok aktivite ve gidilecek birçok tatil yeri bulunuyor. Özellikle kış turları ile kayak yapmak isteyenler ucuz kayak turları seçenekleri ile ister yurt içinde ister yurt dışında çok ekonomik bir tatil yapabilir.

Eğlenceli Kayak Pistleri

Bulgaristan’da kayak yapmak isterseniz Bansko bölgesini tercih edebilirsiniz. Hem çok uygun fiyatlarla lüks ve konforlu otellerde konaklayabilir hem de Bulgaristan’ın doğal güzelliklerini görebilirsiniz.

Yine Bulgaristan’ın bir diğer kayak turizmi ile ünlü olan bölgesi Pamporovo’da kayak yapabilir, dağ köylerinin ve manzaralarının tadını çıkarabilirsiniz.

Tablo gibi manzaralarıyla ünlü Slovenya’da kış mevsimi de ayrı güzel! Kranjska Gora bölgesinde kayabilir ve minik dağ evlerinin arasında huzur dolu bir kış tatili geçirebilirsiniz.

Kuzey İtalya’da kaymak isterseniz Cortina d’Ampezzo kayak bölgesini seçebilirsiniz. İtalya’nın doğal güzelliklerinin kış mevsiminde de tadını çıkarmak paha biçilemez!

Romanya’da kayak yapmak isterseniz Poiana Brasov kayak turlarını tercih edebilirsiniz. Hem aileniz hem de çocuklarınız için çok eğlenceli bir kış geçirebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra yurt içinde de Kartepe ve Uludağ’da kayak yapmak sizin için hem ekonomik hem de kolay ve rahat olabilir.

fotolia-45261541-l