Ermenek Devlet Hastanesinde Güzel Şeyler Oluyor.

Kamu Hastaneleri Kurumu Karaman Genel Sekreteri Dr. Ayhan ERENOĞLU hemen hemen her hafta gittiği Ermenek Devlet Hastanesi’ne bu kez de tebrik için gitti.

Dr. ERENOĞLU Sağlık Bakanlığı tarafından özverili ve gayretli çalışmaları nedeniyle başarı belgesi verilen hekimler arasında bulunana Ermenek Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet ALAKAYA ’ya başarı belgesini teslim etti.

Genel Sekreter “ yaklaşık 3,5 yıldır Ermenek Devlet Hastanesinde uzman hekim olarak görev yapan aynı zamanda bir yıldır hastane yöneticiliği yapan Dr. Mehmet ALAKAYA inşaat sürecini çok iyi yönetmiş, kötü fiziki koşullarda hasta ve çalışan memnuniyetini hiç düşürmeden görevini yürütmüştür. Önce ben hekimim diyerek çocuk hastalarını hiç ihmal etmeden de idarecilik sorumluluğunu da yerine getirmiştir.” Dedi.

Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet ALAKAYA ’da onurlandığını belirterek “bu hastanede ekip olarak çalıştıklarını ve başarı söz konusu ise bu tek kişiyle olmaz. Bu nedenle ekip arkadaşlarım adına bu belgeyi alıyorum “ şeklinde konuştu.

Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde genel durumu çok ağır olan engelli bir çocuk hastanın tedavisinde özveriyle ve olağanüstü çalışıp iyileşmesinde emek veren, ardından SABİM’den kendilerine teşekkür edilen çocuk servisi hemşireleri de servislerinde ziyaret edildi. Dr. Ayhan ERENOĞLU çalışanlar arasında özellikle hekim ve hemşire iletişiminin hastanın tedavi sürecine olumlu katkı sağladığını dile getirerek Ermenek Devlet Hastanesi çalışanlarında bu özelliğin fazlasıyla hissedildiğini vurguladı.

Ermenek Devlet Hastanesinde tamamlanmak üzere olan inşaat ve tadilat çalışmalarını da yerinde inceleyen Dr. Ayhan ERENOĞLU yerleşmeye başlayan idari ve tıbbi birimleri de tek tek gezerek çalışanlarla görüştü.