Engellliler Haftası 10 Mayıs’ta Başlıyor

Engelliler Haftası, 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında, Birleşmiş Milletler’e üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan özel haftadır. Engelliler haftası boyunca engellilik sorunu engelliliğin önlenmesi ve engellilerin eğitimi konusu üstünde durulur. Bu özel haftada gerçekleştirilecek etkinlikler neler? Engelliler haftası etkinlikleri nerede kutlanacak? İşte ilçemizde gerçekleştirilecek Engelliler Haftası etkinlikleri..

10-12.05.2017 Çarşamba-Cuma günü Ermenek Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezinde kalan engellilerin Bodrum Belediyesi ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Bodrum’de Engel Yok, Şenlik Var Festivali”ne katılım ile başlayacak. Sonrasındaki programlar ilçemizde devam edecek.

Etkinlikler, 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde saat: 14.00’te yapılacak Resmi Program ve 16 Mayıs 2017 Salı günü Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi önünden saat 10.00’da başlayıp Lütfi Elvan Kent Meydanı’nda bitecek olan Engelsiz Yürüyüş ile devam edecektir.

Engelsiz Yürüyüş akabinde Lütfi Elvan Kent Meydanı’nda saat 10.30’da Sergi ve Engellileri Koruma Derneği tarafından hazırlanan Kermes açılışı yapılacak. Yine aynı gün Lütfi Elvan Kent Meydanı’nda saat 10.45’te engelliler tarafından müzik Şöleni sunumu ile engelliler Haftası etkinleri tamamlanacak. Etkinliklere tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

01 02 03