3 Ürkmez Apart Otel

Deniz Apart Otel olarak İzmir Seferihisar’a bağlı olan Ürkmez bölgesinde hizmet vermektedir. Ürkmez apart otel seçenekleri arasında en çok tercih edilen bu otel 3 yıldızlı olarak çalışmaktadır. Ancak otel çalışanları ve sunmuş olduğu hizmetler ile sizlere 5 yıldızlı otel konfor ve rahatlığını aratmayacak düzeydedir.

Ürkmez apart

Kurulduğu ilk günden bu yana müşteri memnuniyet odaklı olarak çalışan otelin her yıl büyüyen bir ailesi vardır. Bir kez gelen müşterileri artık bu aileden sayılmakta ve her yıl memnuniyetleri nedeni ile ya kendileri tekrar gelmekte yada tavsiye üzerine birçok tanıdıklarını konaklamak ve mükemmel bir tatil yapmak üzere buraya göndermektedirler.

Deniz apart otel bölgenin ne kaliteli hizmetini en uygun fiyatlarla veren tek apart oteldir. Sunmuş olduğu her hizmet için sizlerin memnuniyetini odak noktası seçmekte bu nedenle de en uygun fiyatları sizler için hazırlamaktadır.

Deniz Apart Otel Odalarımız

Deniz Apart Otel olarak bizler sizlere farklı birçok oda sunmaktayız. Normal odalarımız ve süit odalarımız izler için özenle ve titizlikle hazırlanmaktadır. Her odada aynı kalitede hizmet verilmektedir. Sizlerin rahatlığı, konforu ve mutluluğu için tüm detaylar tarafımızda düşünülmekte ve uygulanmaktadır. izmir apart Bölgenin en güzel otel odalarını en uygun fiyatlarla seçebilirsiniz. İstediğiniz tarih aralıkları için bizlere ulaşabilirsiniz. Önceden yapılan rezervasyonlar sayesinde çok daha uygun fiyatlara konaklama imanıma erişebilirsiniz.

Mavi bayraklı sahiller uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından belirlenen kriterlere uygun olan sahillerdir. İzmir Apart Ve Seferihisar Payamlı sahili de mavi bayraklı olan sahillerden birisidir. Deniz Apart otel sakinleri bu sahilden doyasıya faydalanabilmektedirler. Bölgenin en temiz ve en gözde denizine kolaylıkla ulaşabileceğiniz bu tesisler 10 yılı aşkın süredir apart otel olarak hizmet vermektedir.

Ürkmez Apart konaklama hizmeti en üst düzeydedir ve ortam ev düzenine göre hazırlanmıştır. Kendinizi evinizde hissedeceğiniz apartlarda kiralama ücretini ödeyerek kalabilirsiniz. İzmir Ürkmez Apart da konaklama mekanlarından biridir ve fiyatlar oldukça uygundur. Bölgede yer alan Ürkmez Apart Otel de konaklama yerlerinden biridir ve oldukça lükstür.

Deniz Apart Otel bulunduğu konum itibari ile de çok güzel bir mevkii de yer almaktadır. Otel İzmir havalimanına sadece 25 km uzaklıktadır.

• Seferihisar/İzmir

• Ürkmez Cumhuriyet Mahallesi 5171. Sk. No:1, 35465

• 0551 170 8588

https://deniz-apart.com/