Kolunuzdaki gücün adı Invicta Saat

Güç demişken vücut sporları ile uğraşan erkeklerin %90’ında invicta saat görebiliriz. Çevreye hem vücut gösterişi yaparken hemde şıklığı ile bileğindeki gücü göstermektir asıl hedef olan. İnvicta kol saatleri kasa çapı olarak 55mm den başlamaktadır. Özellikle invicta Zeus bold serisi inanılmaz bir şehvete ve görünüme sahiptir. Kasanın kenarlarındaki halat görünümü, kronometre düğmeleri ve kadran içi simgeleri ile adeta ben burdayım der gibi.

Marka genel olarak kalın bilekli erkeklere hitap etmektedir. Günümüzde de en fazla GYM sporu ile uğraşan erkekler tercih etmektedir.  Tabi ki böylede bir mecburiyet yok aslında, kalın bileklere sahip tüm erkekler invicta saatleri tercih edebiliyor. Diğer saat kasaları standart 44mm oldğundan kalın bilekli erkeklerde pek hoş durmamakta. İnvicta saatleri kullanan erkeklerin bulundukları mekanlarda genellikle kollarını ön plana çıkarttıkları da bilinen gizli gerçeklerdendir. J

Bu şehvetlii gösterişli, asil görünümlü invicta replika saat olarak üretimi varmıdır diye soracak olursanız, inanın orjinali ile neredeyse bire bir yapılmaktadır. Tabiki orjinali var iken replikasına yönelmenizi tavsiye etmiyoruz. Lakin orijinal fiyatını ödeyemez durumda olan bireyler içinde invictareplika saat satın almak kaçınılmaz olmaktadır. Orijinal veya replika ne olursa olsun ayırmaksızın saat gerçekten inanılmaz bi tasarıma sahiptir. Gerçekten gücün simgesi diyebiliriz. Bu yazımızdan sonra satın almaya karar veren tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.