İstanbul Kız Yurtları

Şüphesiz ki İstanbul kız yurtları kız öğrenciler için büyük bir öneme sahiptir. Bir ev kiralamak yerine öğrenci yurtlarını tercih eden kız öğrenci sayısı oldukça fazladır. Bunun temel amacı evden uzak olduğunu hissetmemek, iyi arkadaşlıklar kurmak ve sosyal bir hayattır. İstanbul kız yurtları yurdumuzda öğrencilerimizin evlerinden uzak hissetmemeleri için her türlü imkânı sağlıyoruz. Kızlarımızın her zaman kendilerini güvende hissedebilmeleri için, yurtlarımızda onların güvenliğini en üst düzeyde tüm personellerimiz ile birlikte tutuyoruz. En önemli vizyonlarımızdan biri güvenliktir. Kız öğrencilerimizin hiçbir sorunu olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. İstanbul kız yurtları 7/24 kayıt yapan güvenlik kameraları ve güvenlik personellerimiz ile onların güvenliğini en üst düzeyde tutuyoruz.

Öğrencilerimize birçok hizmet sunmaktayız. Sosyal bir üniversite hayatı geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Gerek yurdumuzca düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinlikler, geziler gerek yurdumuzun kafe, kafeteryası, sosyal ve eğlence odaları ile onların sosyal bir üniversite hayatı geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Spor ile ilgilenen öğrencilerimiz için tam teçhizatlı spor salonumuzu hizmetlerine sunuyoruz.

 

Öğrencilerin İstek ve İhtiyaçları

 

İstanbul özel yurtları arasından en iyisi olan yurdumuz da öğrencilerin isteklerini göz ardı etmeden yerine getirmeye çalışıyoruz. Onların rahatlığını düşündüğümüz için her zaman en üst sıralarda yer almaktayız.

İstanbul gibi büyük bir şehirde yurdumuz çok büyük bir öneme sahiptir. Bunun en büyük sebepleri, kız öğrencilerimizi önemsememiz, en üst düzeyde kız öğrencilerimizi güvende hissettirmemiz, onların her türlü problemlerini profesyonel bir şekilde çözmemiz, yurdumuzun her üniversiteye oldukça yakın olmasıdır. Merkezi bir konumda bulunduğu için şehrin birçok ayrıcalıklarından yararlanmaları da hemen hemen mümkündür. İstenirse arkadaşları ile kafeleri, sosyal-kültürel gezileri yapabilir, istenirse alışverişe çıkılabilir.

Ferah bir şekilde yerleştirilmiş odalarımızda her öğrenci için kendilerine ait çalışma masaları bulunmaktadır. İstenirse etüt odalarında da günlük çalışmalarını yapabilmektedirler. Her katta her oda da kendilerine ait banyo ve tuvaletleri bulunmaktadır. Oda temizliği her gün kat görevlileri tarafından yapılmaktadır.

İstanbul kız yurtları İstanbul özel yurtları içerisinde kendimizi gün geçtikçe geliştiriyoruz. Her zaman öğrencilerimiz için konforlu, rahat ve sosyal bir üniversite hayatı geçirmeleri için çalışıyoruz.

Web sitemizi ziyaret edin. http://www.aydinuniversitesikizogrenciyurdu.com/istanbul-ozel-kiz-yurtlari.html