İstanbul Kız Öğrenci Yurdu

Sizleri başarılı bir eğitim ve mutlu bir öğrencilik hayatının önemli bir parçası olarak dostlukların kurulduğu, hoşgörünün ve paylaşmanın, kısacası birlikte yaşama sanatının öğrenildiği ideal bir aile ortamına davet ediyoruz.

İstanbul kız öğrenci yurdu ideallerine ulaşmak isteyenlerin yıllardan bu yana güvencesi ve yuvası olan bir buluşma noktası var.

Çağdaş, konforlu, güvenli bir hizmet sunuyoruz. Yıllardır verdiğimiz hizmetlerle yurt sektöründe Türkiye’nin markası olarak öncü ve lider olmanın verdiği sorumlulukla ve yıllara dayanan birikimimizle sizlere en iyisini ve en konforlusunu vadediyoruz. Hizmet kalitemiz Türk Standartları Enstitüsü ve çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından verilen kalite belgeleri ile tescillendi. İstanbul kız öğrenci yurdu mutlak öğrenci memnuniyeti ilkemiz oldu.

Amacımız

Bizler güler yüzlü kadrosu ile ideallerinin peşinden koşan genç öğrencilerimiz yani sizler için buradayız. Rahatınızsa konforlu odalar ve mekanlar İstanbul kız öğrenci yurdu ile güvencemiz altındadır. İster tek kişilik, iki kişilik, üç veya 4 kişilik odalar. Sosyalliği tercih eden ve arkadaşlarından ayrılamayanlara altı kişiye varan oda tipleri ile her bütçeye uyan idealinizdeki konfor sizleri bekliyor.

Hizmetlerimiz

Sizlere sunduğumuz ücretsiz açık büfe kahvaltı ile güne verimli ve enerjik başlayıp okullarınıza yürüme mesafesi veya servis hizmetinin sunulduğu yurt binalarımızdan okullarınıza ulaşmak bizimle hızlı ve çok kolay. İstanbul kız öğrenci yurdu 24 Saat görevli gece ve gündüz personeli, kameralı güvenlik sistemi, oda girişlerinde master kilit sistemi, yurt girişlerinde güvenlik sistemi ve eviniz kadar güvenli konaklama imkanını sizlere sunuyoruz. Temizlik ve hijyenin ön planda tutulduğu yurtlarımızda odalarınız günlük olarak kat personellerimiz tarafından temizlenir. Çamaşır yıkamak ise yurtlarımızda hiç dert değil. Dilerseniz size ayrılan zamanda kendi çamaşırlarınızı ücretsiz olarak çamaşırhane de yıkayabilir, kurutma makinesinde kurutabilir ve ütüleyebilirsiniz. İletişim çağın gerekliliğidir. Wireless güvenli internet sistemi standartlarımız arasında. Uydu veya kablo TV yayınları ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Kültür, sanat, spor, gezi gibi etinkileri organize edebileceğimiz yurdumuzda öğrencilik çok keyiflidir. Sosyalleşmenin keyfini çıkaracağınız açık ve kapalı oturum alanları, sosyal olanakları, bahçe ve yeşil alanları, basketbol voleybol sahaları, spor salonları ve yıl boyunca düzenlediğimiz geziler ve ikramlar diğer sosyal ve kültürel aktiviteler ile canınız hiç sıkılmayacak.

 

Web sitemizi ziyaret edin. http://www.aydinuniversitesikizogrenciyurdu.com/istanbul-ozel-kiz-yurtlari.html