Enterogermina İle Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin

Mevsimsel değişimler, dengesiz beslenme, stres, uykusuzluk ve daha birçok faktör bağışıklık sistemimizi olumsuz bir şekilde etkiler. Hastalıklardan ve virüslerden korunmamızı sağlayan güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmamız kaliteli ve sağlıklı bir hayat yaşamamız anlamına gelir. Güçlü bağışıklık sistemine sahip olan insanlar her açıdan çok daha pozitif bir yaşam sürer. Peki bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilir? Bağışıklık sistemini güçlendiren ilaçlar var mıdır? Bağışıklık güçlendirici takviyelerle hayal ettiğimiz mutlu ve sağlıklı yaşama yaklaşmamız mümkün mü? İşte bu soruların yanıtları…

Vücudumuzda bulunan farkı bakterilerin etkileşimleri ile hareket eden bağırsak florası birçok hayati görevi üstlenir. Sindirim sistemimizde mükemmel bir denge kurulmasını sağlayan bağırsak florası, aynı zamanda da vücudu zararlı bakterilere karşı korur. Vücudumuzda bulunan iyi bakterilerin atağa geçmesiyle gerçekleşen bu koruma görevi bağışıklık sistemimiz için de uygulanır. Vücudumuzda bağışıklık güçlendirici bir role sahip olan hücrelerin %80i bağırsak mukoza zarında yaşar. Bağışıklık güçlendirici bir etkiye sahip olan bağırsak florası bağışıklık fonksiyonlarını düzene sokar.

Aslında vücudumuzda bulunan birtakım sporlar bağışıklık güçlendirici görevi görür. Sporlar bakteriyi koruyan ve Bacillus clasuii içeren sert kabuklardır. Bu sporlarda bulunan Bacillus clasuii, hastalıklara yol açabilen bakterilerin büyümesini engeller, antikorların yani bağışıklık proteinlerinin çoğalmasını sağlar ve sonuç olarak bağışıklık güçlendirici bir etki yaratır. Ancak birtakım dış etkenler (hastalık, antibiyotik kullanımı, enfeksiyonlar) sporların azalmasına, yararlı bakterilerin etkisinin azalmasına ve zararlı bakterilerin vücudumuza girmesine neden olur. İşte tam da bu noktada bağışıklık güçlendirici takviyelere başvurmak gerekir.

Sağlık dostu Enterogermina, içerdiği probiyotik mikroorganizmalar sayesinde sadece sindirim sistemi üzerinde etkili olmakla kalmaz, bağışıklık güçlendirici rolünü de başarıyla üstlenir. Flakonlar halinde sunulan ve 50 yılı aşkın bir süredir çocukların ve yetişkinler için mükemmel bir bağışıklık güçlendirici görevini üstelenen Enterogermina ile sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.