Elbise Modelleri

Kadınlara hız, pratiklik, konfor açısından büyük bir avantaj sağlayan elbise modelleri tüm kadınlar arasında her zaman sevilerek kullanılan en popüler moda unsurlarından biridir. Xint sayfalarına girdiğinizde ise elbise modelleri konusunda burada saydığımız tüm konforu bir arada bulabileceğiniz gibi şıklığı, zarifliği, eleganlığı ve romantikliği de bulabilirsiniz.

Uzun kollu, kısa kollu, omuzları açık, pencere detaylı, düz – desenli vücuda oturan veya volanlı farklı kalıp ve formlardaki tüm elbise modelleri ne floral desen çeşitleriyle sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Birbirinden Güzel Elbise Modelleri

Yine dişiliğin en büyük sembollerinden olan kum saati formunda bedene oturan siyah gece elbiseleri, askılı elbise modellerini gezintiniz sırasında bu sayfalarda bulabileceğiniz gibi entelektüel tavrınızı ortaya koyabileceğiniz şal desenli elbise modellerini, romantik ruhunuzu yansıtabileceğiniz dantel detaylı elbiseleri de Xint markasında bulabilirsiniz.

Elbise denince modanın kadınlara sunduğu en büyük lütfu düşlemek yanlış olmaz. Zira kadının kadın gibi giyindiği ve kadınlığını yaşadığı en özel giyim parçalarındandır elbiseler. Ama elbise seçiminde küçük detaylar dahi çok önemlidir. Zira elbisenin doğru dokuda seçilmiş olması, formuyla paralel seçilmiş, doğru dikişlere ve kesime sahip olması resmi oluşturan en önemli yapı taşlarındandır.

Salaş, anform tarzında, dökümlü seçilmiş elbise modelleri genellikle kalın penye ya da pazen kumaş gibi rahat detaylarla dokunmuş günlük elbise formatında olabilir. İş yerinde giyilecek, ofiste kullanılabilecek olan tarzda elbiseler ise daha kalın dokulu, bedene – bele oturan sakin renklerde seçilmelidir. Bunun dışında gece şıklığı için kullanılabilecek elbise formları ise daha şık, görkemli ve albenili olabilir. Kısacası seçeceğiniz elbise günün hangi dilimine ya da hangi konsepte göre seçilirse seçilsin, Xint sayfalarında hayatınızın her bölümüne, her konsepte göre tasarlanmış en özel elbiseleri bulabilirsiniz.

Hem Abiye Hem de Casual Elbise Şıklığı

Saflığın en özel temsilcisi olan beyaz elbise modelleri, sizi son derece seçkin ve seksi gösterebilecek siyah elbise formlarını bulmak artık sizin için çok kolay olacak. Yanı sıra günlük ya da hafta sonu şıklığında casual formatında kullanabileceğiniz askılı salopet pantolon modelleri, keten, dantel, koton, triko, penye, şile bezi, denim dokularıyla www.xint.com.tr  adresinde elinizin altındadır.