Diş Hekimlerinin Daha Sağlıklı Çalışmasını Sağlayan Diş Ünitleri

Diş ünitleri arasında kalite ve ekonomisiyle dikkat çeken APPLE Dental M Serisi Diş Üniti,  her ölçekteki diş kliniği için uygundur. CE sertifakalı, ISO belgeli, FDA onaylı bu ünit, kaliteye olduğu kadar estetiğe de önem veren klinikler için tasarlanmış olup son derece şık ve zariftir.

Cihazların koltuk döşemesine uyumlu dış aksam ile kliniğinize ayrı bir estetik kazandırır. Elektro-mekanik olarak tasarlanmış olan dental ünit, senkronize hareketli elektrikli koltuğu, çok fonksiyonel ayak pedalı, hazır aspirasyon sistemi ve mikromotordan türbine, kavitrondan ışınlı dolguya kadar bir kliniğin ihtiyacı olan tüm temel enstrümanlar ile donatılmıştır. Yoğun çalışmaya uygun dayanıklı yapısı ve kullanılan donanım kalitesi en profesyonel kullanıcıları bile memnun edecek niteliktedir.

A-M1 ve A-M2 Diş Ünitleri

Apple Dental A-M1/M2 serisi ünitler kaliteye olduğu kadar estetiğe de önem veren klinikler için tasarlanmış son derece şık ve zarif ürünlerdir. Cihazların koltuk döşemesine uyumlu dış aksam ile kliniğinize ayrı bir estetik kazandırır. Özellikle bir diş ünitinin çok kritik parçaları olan valfler, hortumlar, kumanda paneli, koltuk motoru gibi aksamlar dünyanın çeşitli ülkelerdeki konusunda uzman üreticilerden tedarik edilmektedir.

Tasarım ve Ergonomi

Uygun fonksiyonel tasarımlı A-M1 ve A-M2 Diş Ünitleri cazip fiyat/performans oranı sunar,

Bağımsız hareket eden asistan tablası, hekim paneli, reflektör kolları ve kreşuar sayesinde her durum için ideal çalışma alanı oluşturulur, A-M1/M2 diş ünitleri trendelenburg da dahil her türlü çalışma pozisyonuna gelecek esnekliğe sahiptir.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental diş ünitleri için de Dünya’nın Bir Numaralı markalarını beğeninize sunar. Özellikle Ritter ve Morita markalı ürünlerimiz her türlü ünit ihtiyacınızı garantili ve uygun bir şekilde çözer.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.