Şenol Örs ve Uzman Dedektif Kadrosu

İnsanların karşılaştıkları sorunlarla ilgili çalışmalar yaparak birçok sıkıntılı konunun çözüme kavuşmasını sağlamış olan Anadolu Dedektiflik, yılların vermiş olduğu deneyimle birlikte çalışmalarına devam etmektedir. Özellikle alanında yaptığı çalışmalarla birlikte birçok çözümü imkansız gibi görülen konunun çözüme kavuşturulması adına imkanlarını seferber ederek insanların rahat bir nefes almasını sağlamaktadır. Özellikle insanların anayasal olarak hakkı olan fakat kendilerinin bu haklarından haberdar olmamasından dolayı faydalanamadığı birçok durumla ilgili hızlı ve kesin çalışmalar yaparak, olayların çözüme kavuşmasına yardımcı olmaktadır. Bu noktada gerek gizli kalmış herhangi bir sırrın ortaya çıkartılması gerekse de birisinin takip edilmesi hususunda oldukça faydalı çalışmalar yapmaktadır.

Dedektif Nedir?

Dedektif” kelimesi herkesin bir şekilde duyduğu bir kelimedir. Özellikle yabancı filmlerde bahsi geçen bu kişilerin resmi görev yapan polisler arasından seçildiği ve muhakkak resmi güvenlik kuvvetleriyle bağlantılarının olması gerektiğini düşünmekteyiz. Özellikle bazı polislerin ya da farklı güvenlik güçlerinin de dedektiflik yapabilme durumları vardır fakat tamamen bağımsız çalışan özel dedektiflerin de varlığından bahsetmemiz gerekmektedir. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de resmi görevli olan dedektiflerin bazı durumlarda yetersiz kalması söz konusu olabilmektedir. Özellikle araştırılması gereken konuyla ilgili gerekli yasal izinleri almak durumunda olan ya da araştırmaya başlaması için amirlerinden emir bekleyen dedektifler, hızlı ve kesin bir çözümün elde edilmesini sağlaması biraz daha uzun sürebilmektedir.

Özel dedektif hizmeti sunan Anadolu Dedektiflik sayesinde bu sorunların herhangi birisiyle karşılaşmadan hızlı bir çözümün oluşması mümkündür. Özel dedektifler herhangi bir amirden yazılı ya da sözlü emir almak zorunda olmadığı için daha hızlı bir müdahale ve karar alma mekanizmasına sahiptirler. Bu durum ise olayların çözümüne dair daha hızlı kararlar alınmasına yardımcı olarak daha aktif bir araştırma imkanı sunacaktır.

Dedektif Hangi Alanlarda Araştırma Yapar?

Halk arasında dedektiflerin sadece cinayet davalarına baktığıyla ilgili yanlış bir algı bulunmaktadır. Bu durumun genellikle yabancı filmlerde izlenen ve polisiye olayların çözümünde büyük yardımları olan cinayet dedektiflerinin halk arasında ki yanlış anlaşılmasından kaynaklandığını söyleyebiliriz.

Gerçekte bakıldığında dedektifler araştırılması istenen her konuyla alakalı olarak araştırmalar yapabilmektedir. Yapılan bu araştırmalar gerçekten emin olduğunuz fakat ispatlayamadığınız herhangi bir şey olabileceği gibi şüphe duyduğunuz bir şey de olabilecektir. Genel anlamda bakıldığında dedektifler aldatma, aldatılma, şirket araştırması, evlilik öncesi araştırma, çocuk takibi gibi birbirinden farklı alanlarda ki konularda gerekli olan bilgileri toplayan ve bu bilgiler ışığında saklı kalan gerçeklerin ortaya çıkmasına yardımcı olan kişidir.

Anadolu Dedektiflik olarak bu konular başta olmak üzere aklınıza takılan her konuyla alakalı araştırmaları yapmaktayız. Yaptığımız araştırmaların tam anlamıyla yasal yollarla yapılmış olmasına ve gerekli durumlarda mahkemelerde delil olarak kullanılabilir bir özelliğe sahip olması açısından oldukça dikkatli araştırmaların altına imzamızı atıyoruz. Yaptığımız çalışmaları farklı iki hizmet alanı olarak sınıflandırarak daha pratik bir hizmet algısı oluşturmayı amaçlamaktayız. Bu kapsamda değerlendirildiğinde çalışmalarımızı bireysel ve kurumsal dedektif hizmetleri olarak iki farklı kategoriye ayırmamız mümkün olacaktır.

Bireysel Dedektif Hizmetleri

  • Eş Takibi Dedektifi
  • Adres Tespiti Dedektifi
  • Evlilik Öncesi Araştırma Dedektifi
  • Kayıp Kişi Arama Dedektifi
  • Öğrenci Takibi Dedektifi
  • Şüphe ve Aldatma Takip Dedektifi
  • Boşanma Ve Velayet Dava Dedektifi

Kurumsal Dedektif Hizmetleri

  • Alacak Ve Haciz Takibi Dedektifi
  • Personel Araştırması Dedektifi
  • Sahte Marka Dedektifi
  • Şirket Araştırma Dedektifi
  • Bayi Ve Piyasa Araştırma Dedektifi
  • Sigorta Ve Hasar Araştırma Dedektifi
  • Sahte Evrak Araştırma Dedektifi

Bu iki kategori altında incelendiğinde hem kişisel hem de kurumsal sorunlarınızın Anadolu Dedektiflik olarak çözüme kavuşturulması ve sorunların hızlı bir şekilde ortadan kaldırılması adına profesyonel çözümler üretiyoruz. Özellikle her alan için farklı dedektifler yönlendirerek her alana o alanda profesyonel çalışmalar yapan deneyimli arkadaşlarımızı yönlendiriyoruz.

Bir dedektif her konuda araştırma yapma özelliğine sahip olsa da her konuda olduğu gibi araştırma konularında da belirli deneyimlerin elde edilmesi oldukça önemlidir. Anadolu Dedektiflik olarak herhangi bir konuda bir dedektif görevlendirme durumuz söz konusu olduğunda ilgili alanla alakalı olarak çeşitli çalışmalar yapmış olan ve o alanla ilgili yeterince deneyime sahip olan bir dedektif görevlendirmekteyiz. Bu sayede ilgili alanla alakalı olarak yeterince deneyime sahip olan bir dedektifin araştırmaya verilmesi sağlanmakta ve olayların profesyonel bir bakışla çözüme kavuşturulması sağlanmaktadır.

Bu durum ilerleyen dönemler için oldukça önemlidir. Özellikle daha sonra mahkeme aşamasının oluşabilmesi adına, öncesinde yapılan çalışmalar oldukça önem taşımaktadır. Dedektiflerin mahkeme aşamasından önce yaptığı araştırmalar sonucunda elde ettiği delillerin mahkemeye delil olarak sunulabilmesi için belirli kriterlerde olması gerekmektedir. Bu kriterlere uygun olarak elde edilmeyen deliller her ne kadar önemli olsa da geçersiz sayılabilme durumu olmaktadır. Bundan dolayı mahkeme öncesinde yapılan araştırmaların ve elde edilen delilleri tamamen yasalara uygun olarak toplanmış olması gerekmektedir. Bu durumda araştırmanın alanında deneyimli bir dedektif tarafından yapılmasının ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır.