Bluz Modelleri

Bluzler, bayanların yaz – kış giyebildikleri aynı zamanda içinde kendilerini son derece rahat, özgür ve şık hissettikleri moda parçalarındandır. Gardırobunuzu birbirinden kaliteli, şık, romantik, tasarım harikası bluzlerle doldurduğunuzda asla kombin ya da konsept sıkıntısı çekmezsiniz. Zira her zaman her ortamda kullanabileceğiniz bu tarz bluzleri bir pantolon ya da etekle eşleştirebileceğiniz gibi dışarıya da çıkabilirsiniz. Xint sayfalarını gezdiğinizde de kaliteli, özenle seçilmiş dokularda, elit tasarımlı birbirinden şık ve elegan bluz modelleri bulabilirsiniz.

Şık Bluz Modelleri

Yuvarlak – 0 yaka, V yakalı, kayık yaka, devrik ya da degaje yaka türünde dilediğiniz çizim, kalıp ve tasarımda bluzü modeline Xint sayfalarında erişebileceksiniz. Dökümlü ipeksi kumaşlar, yaz aylarında efil efil yapısıyla size büyük konfor yaşatacak, kış aylarında ise şıklığınızı muhafaza edecek özel bluz modelleri www.xint.com.tr  sayfalarında!

Bluz denince hiç şüphesiz akla kadın kombinlerinin en büyük tamamlayıcıları gelir. Moda ve giyim kavramlarının kadına büyük bir hediyesi olan şık bluzler 4 mevsim, her zaman, her yerde giyilebilecek olan, 7/24 yararlanılabilecek ürünlerdendir. Fakat bluz seçerken de dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Örneğin bunların en başta geleni bluzlerin dokusudur. Zira akışkan dokularda özel kumaşlarda seçilen ve üzerinizde efil efil duran dökümlü bluz çeşitleri sizi asla hiçbir kıyafetinizin üzerinde hayal kırıklığına uğratmadığı gibi şıklığınızın da önemli bir tamamlayıcısı olur.

Öte yandan elbette ki bir bluzun kesimi ve dikişleri de kumaşı kadar önemlidir. Zira sağdan soldan kötü dikişleri ile çeken, potluk ya da godeler oluşturan bir bluz türünü kimse giymek istemez. Çünkü böyle bir durum şıklığınızı büyük ölçüde etkileyeceği gibi kaliteli giyim -kuşam konusunda da çevrenizdekilere önemli mesajlar verir. Eğer siz de gerek dikiş, gerek kumaş materyali ya da kaliteli kesimler konusunda dört dörtlük bluzlere sahip olmak istiyorsanız gönül rahatlığı ile bluz alış verişlerinizi Xint sayfalarından yapabilirsiniz.

Kaliteli Bluz Modelleri

Bluzleri birbirinden ayırt eden en büyük özellikler dokusu ve dikişi olduğu kadar küçük detaylarda da saklıdır. Xint sayfalarına girdiğiniz zaman sadece zevkinize hitap eden bluz detaylarını bulabileceğiniz gibi farbelalı, yırtmaçlı, pencere, dantel, işleme ya da baskı detaylı birbirinden özel bluz modelleri bulabileceksiniz.