Ameliyatsız Yüz Germe ile Daha Genç Görünün!

Son günlerde, ameliyatsız yüz germe işlemleri çeşitlilikler göstermeye başlamıştır. Bu çeşitlerden bir tanesi de iple yüz germe modelidir.

İple yüz germe işlemi, PDO içeren özel ameliyat iplerinin, yapısının ve şeklinin değiştirilmesiyle ortaya çıkmış olan, bir ameliyatsız yüz germe modelidir. Bu ipler çok ince olduklarından dolayı, cildin altında zamanla eridiğinden, kullanışlıdır. Eridiğinde, deri altında hissedilmez. Deri altında, dokulara zarar vermez ve herhangi bir reaksiyon göstermez. Bu estetik modeli ile yapılan işlemler sonrası, yüz tam olarak 2 sene içerisinde tam olarak şeklini alır ve tatmin edici sonuçlar verir.

İple yüz germe yapılacak olan kişiler:         Bu işlem; ameliyat olmak istemeyen, anestezi uygulamasına maruz kalmak istemeyen, ameliyattan dolayı oluşabilecek olan yan etkilerden çekinen ve uzun sürebilecek olan iyileşme dönemi yaşamak istemeyen kişilere rahatlıkla uygulanabilir. Yüzde aşırı derecede sarkması olmayan, 30-65 yaş aralığındaki kadınlarda, sağlıkları elverişli olduğu müddetçe uygulanabilmektedir. Genç olan hastalarda, kaşları kaldırmak için de kullanılmaktadır.

İple yüz germe estetiği kullanım alanları:

Boyun sarkmalarının giderilmesinde kullanılır. Sarkmış yüzlerde ve sarkık olan yanaklarda kullanılmaktadır. Çene çevresinde, ağız çevresi çizgileri ve kırışıklıklarında kullanılır. Kaş kaldırma işleminde, kullanılır. Alın, iki kaş arası ve göz çevresinde oluşan kırışıklıkların giderilmesi durumu için kullanılır.

İple yüz germe ile cilt gençleştirme:

Bu uygulama, lokal anestezi veya kremle, yapılacak olan bölge uyuşturularak yapılmaktadır. Cilt gençleştirme işlemi için, yapılacak olan uygulamanın çeşidine göre, gerekli ipler seçilir. Uygulama, son derece basit olup, hasta işlem sonrası hemen taburcu edilebilir. İple cilt gençleştirme işlemi, herhangi bir yan etkiye sebep olmaz.

KARBON PEELİNG Leke tedavisinde kullanılan karbon peeling, gözenekleri küçülterek cildi aydınlatma özelliği olan ve cildi gençleştiren bir tedavi biçimidir. Bu işlem, lazer ile uygulanmakta olan bir yöntemdir. Lazer ile birlikte, özel içerikleri olan karbon losyonları bir arada kullanılmaktadır.

Karbon peeling, cilt gençleştirmesi isteyenlere, cilt matlığı olanlara, leke, kırışıklık ve sarkma problemleri yaşayanlara rahatlıkla uygulanabilmektedir. Uygulama losyon sürülüp bekletilmesi 15-20 dakika ve lazer işlemi de 5-10 dakika arası, toplam 25-30 dakika sürmektedir. Yan etki durumu yoktur.