Alüminyum Kenet Çatı

Çok uzun yıllar başarılı hizmetlerin öncüsü olan alüminyum kenet çatı firmamız kaliteli ve güvenli hizmetleri ayağınıza kadar getirmektedir.

Alüminyum Kenet Çatı Hizmetleri

Kaliteden ve güvenden taviz vermeden çalışmalarına devam eden alüminyum kenet çatı firmamız için müşteri memnuniyeti çok daha önemli olmaktadır. Alüminyum kenet çatı sistemleri kullanımı her alanda çok daha kolay bir ürün olmaktadır. Yüksek korozyon direncine sahip olan ürünler su sızdırmazlık özelliğinde olmaktadır.

Uzun ömürlü ve dayanıklı olması tercih edilme nedenlerinin en başında gelmektedir. Tüm sahalarda kullanılan bu ürünlerin montajı son derece kolay olmaktadır. Çatıların kapanması için gerekli olan sistemler arasında bu ürün çok fazla talep görmektedir. İhtiyacınız olduğunda firmamız ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır. Firmamızdan aldığınız tüm hizmetlerden memnun kalacaksınız.

Alüminyum Kenet Çatı Özellikleri

Günümüzde yapıların çatı alanlarında çok fazla tercih edilen çeşitlerin başında gelen alüminyum kenet çatı kaplama özellikleri sayesinde estetik bir görünümdedir. Uygulanacak alanların boylarına göre imal edilmektedir. Bu sistemler izli klipsler ile çatı alt kısımlarına tutturulmaktadırlar.

Kenet adve kenarları teknolojik ekipmanlar ile kenetlenerek montajı yapılmaktadır. Darbelere karşı dayanıklı, su geçirmez, uzun ömürlü, geri dönüşümlü ve bakım yapılmasına ihtiyaç duyulamayan özelliklere sahiptir. Firmamızda her zaman en kaliteli hizmetleri en güvenli şekilde almanız mümkün olmaktadır. Yapmanız gereken sadece firmamız ile iletişime geçmek ve konu hakkında bilgi almaktır.

Alüminyum Kenet Çatı Fiyatları

Son derece çevreci bir ürün olan kenet çatı sistemleri firmamızda çok daha uygun olmaktadır. Genellikle fiyatlar çatıların ölçülerine ya da kullanım alanlarına göre daha farklı olmaktadır. Tüm fiyatlar ve ürün çeşitleri hakkında daha detaylı bilgi almak için istediğiniz zaman firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.