İNGİLİZCE ÖĞRENMENİN EN PROFESYONEL YOLU PREPLY!

2013 yılından beri faaliyet gösteren ve farklı ülkelerden birçok yatırım alan Preply çevrimiçi ve yerel eğitmenlere ulaşmayı sağlayan uluslararası online ders  platformudur. Ve şu anda 50 bin özel eğitmen ile 200 bin öğrenciye hizmet sunuyor. 40 farklı konuda her ay 30 bin saat ders yapılıyor.

 

İngilizce,  platformun en popüler özel ders  konusu. Artık ülkemizde çoğu firma uluslararası hizmet vermektedir. İyi düzey İngilizce bilmek birçok alanda fırsat yaratmakta ve birçok kapı açmaktadır. Özellikle yöneticiler için İngilizce bilmek çok önemlidir. Çünkü çeşitli durumlarda, İngilizce sunum yapmak durumunda kalabilirler. Bu nedenle yöneticiler, İngilizce öğrenmek için çeşitli metotlar denemekte. Her metodun kendine has yöntemleri var. Bunlardan en profesyoneli özel bir öğretmenden düzenli ders almak. İlk adım iş İngilizcesi öğreten bir öğretmen bulmak olmalı.

 

İşinizle doğrudan bağlantılı olan İngilizceye odaklanmalısınız. Sizin için neyin önemli olduğunu herkesten fazla siz bilebilirsiniz. Öğretmeninize neye odaklanmak istediğinizi söyleyin. Yanlışlarınızı düzeltin, dilbilgisi ve kelimeyle ilgili zorlandığınız yerlere odaklanın. İngilizce derslerin sizin özel ihtiyaç ve amaçlarınıza uygun şekilde tasarlanmasının önemli olduğunu belirtmek gerekir. Tam bu noktada Preply size özel öğretmen bulmanıza yardımcı oluyor.

 

Kısaca Preply ile öğrenme yolculuğunu özetlersek,

 

  1. Amaçlarınızı belirleyin.
  2. Öğrenme materyallerinizi seçin.
  3. Plan yapın.
  4. Kendinizi motive edin.

 

Öğrenme sürecini kendiniz için kişiselleştirmeyi unutmayın. Ve en önemlisi sizin öğrenme serüveninizde yardımcı olacak bir yabancı dil öğretmeni bulmayı unutmayın. Preply sizin için uygun online öğretmeni bulmanız için eşsiz bir seçenek.

 

Yazan: Mustafa Ali SİVİŞOĞLU